Starity

Heroin-túladagolás okozta Peaches Geldof halálát

2014. július 24. 08:08   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Peaches Geldof 2014. április 7-én hunyt el, alig 25 évesen, ám még csak most hozták nyilvánosságra, hogy halálát heroin-túladagolás okozta.

hirdetés
Heroin-túladagolás okozta Peaches Geldof halálát

Peter Jerreat patológus elmondása szerint a 25 éves televíziós személyiség holttestén szúrásnyomokat talált a könyökök, hüvelykujjak és a csuklók táján, valamint a szervezetében a heroin mennyisége halálos szintet mutatott, amely ráadásul 61%-os tisztaságú volt az átlagos 26%-ossal szemben. Peaches vérében a heroin mellett metadon, kodein és morfium nyomait is kimutatták a boncolás során elvégzett vizsgálatok.

A világhírű brit zenész, Bob Geldof lányára az otthonában talált holtan a férje, Thomas Cohen. A férfi, mivel nem tudta elérni Peachest, hazasietett azzal a szándékkal, hogy megnézze, jól van-e kedvese, ám borzalmas élményben volt része.

„A póthálószobában találtam rá. Mindketten azt használtuk, amikor a gyerekek aludtak” – vallotta Thomas, aki azt is elárulta, hogy Peaches két éven keresztül elvonókúrán vett részt, hogy legyőzze a függőségét és hetente végzett drogtesztet, de ezek szerint nem volt elég alapos, és úgy gondolja, hogy a felesége hazudott neki, amikor azt állította, hogy már tiszta volt.

Peaches két kisfiút hagyott félárvan: az alig kétéves Astalát és az egyéves Phaedrát. Különös egybeesés, hogy édesanyja, Paula Yates is heroin-túladagolásban veszette életét 2000 szeptemberében. Nyugodjanak békében!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek