Starity

Andy Biersack: „Nem tarthatom meg ezt a díjat!”

2014. július 24. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Július 21-én vehette át Andy Biersack a legelkötelezettebb rajongók kategóriában nyert díjat a Black Veil Brides nevében, melyről néhány perc után le is mondott egy rajongója javára.

hirdetés
Andy Biersack: „Nem tarthatom meg ezt a díjat!”

Andy Biersack zenekara, a Black Veil Brides nevében július 21-én este vehette át a legelkötelezettebb rajongók kategóriában nyert díjat az első ízben megrendezésre került Alternative Press Music Awardson. Andy az est folyamán a Misfits zenekar társaságában is színpadra lépett két szám erejéig, majd díjazása után meleg szavakkal köszönte meg rajongóinak a támogatást, és önként mondott le a díjról egy rajongója javára.

„A szívem legmélyéről mondok köszönetet mindazoknak, akik szavaztak ránk, hogy ezt a díjat mi nyerhessük meg idén. Tudom, hogy nem vagyunk mindig mindenki számára a legnépszerűbb zenekar, ellenben a rajongótáborunkkal, akik lehetőséget adtak nekünk a zenei karrierünk felépítésére. Ti adtatok lehetőséget nekünk arra, hogy megtegyük mindezt, hogy itt állhassunk ezen a színpadon. Szóval, nagyon köszönünk mindent, BVB Army! Ez egy rajongótábornak járó díj, ezért úgy érzem, nem tarthatom meg. Szóval szeretném odaadni valakinek közületek, aki rajong a Black Veil Bridesért” – nyilatkozta Andy, majd nemes egyszerűséggel lesétált a színpadról és átnyújtotta a díjat egy rajongónak, mintegy bizonyítva, hogy a csapat van a rajongókért és nem fordítva.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek