Starity

Üdítőitalokat reklámoz Natalia Oreiro

2014. július 24. 21:09   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Natalia Oreiro a Terma üdítőitalmárka vadonatúj reklámarca Argentínában. Ezzel a sztár cég egészségnagykövete lett.

hirdetés
Üdítőitalokat reklámoz Natalia Oreiro

A Terma-üdítőitalok Argentínában kapható termékeit reklámozza Natalia Oreiro. A többek között a Vad angyal, valamint a Te vagy az életem című televíziós sorozatokból ismert színész-énekesnő büszkén vállalta a nemes feladatot, amely látszik is a kifejezetten e kampány kedvéért készített fotósorozaton, amelynek minden darabján csodásan néz ki.

A Terma-üdítőitalok az egészséges életmódot helyezik előtérbe, ugyanis mindegyik alkoholmentes, illetve természetes és egyben egészséges összetevőkből készülnek. Édesítésükre nem cukrot, hanem sztíviát használnak, amely nem emeli meg a vércukorszintet, így fogyaszthatják a cukorbetegek is.

A sztívia érdekessége még, hogy nem okoz fogszuvasodást a közönséges cukorral és a mesterséges édesítőszerekkel ellentétben, valamint ajánlott fogyókúrázóknak is. A növény levelei harmincszor édesebbek a cukornál, kivonatai pedig még nagyobb édesítőerővel rendelkeznek, így sokkal kevesebb mennyiséget kell használnunk belőle. A cukorhoz hasonlóan ezt is bármibe használhatjuk, tökéletes ugyanis sütéshez, főzéshez, valamint egyszerű édesítéshez is, ám legnagyobb előnye, hogy egészséges.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek