Starity

Jenny McCarthy autista fiát folyamatosan zaklatják

2014. július 28. 16:04   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

„Nevetnek rajta – de ő is nevet” – mondta Jenny a 12 éves fiáról, aki nincs tisztában azzal, hogy más gyerekek viccet csinálnak belőle. Jenny McCarthy The View című műsorban beszélt fia betegségéről, és tanácsot is kért ezügyben.

hirdetés
Jenny McCarthy autista fiát folyamatosan zaklatják
Fotó: Startraks Photo

Jenny McCarthy elárulta, hogy a 12 éves fiát, Evan Ashert bántják egy nyári táborban, amin épp most vesz részt – de abból kifolyólag, hogy autista, nincs tisztában azzal, hogy belőle kreálnak poénokat a zsarnokoskodó gyerekek.

„A fiam legfőbb célja, hogy annyi barátot szerezzen, amennyit csak tud – magyarázta az egykori playmate a The View-nak a múlt héten. – Nevetnek rajta, de ő is nevet. Mondtam neki, hogy keresnie kell gyerekeket, akik kedvelik őt és kedvesek vele. Megkérdeztem, hogy ki mellé ül az ebédlőben. Azt mondta, senki mellé, mert amikor megkérdezi, mindig nemet mondanak.”

A 41 éves anyuka azon gondolkodik, el kellene-e mondania Evannek, hogy gúny tárgya.

„Csodálatos, hogy nincs tisztában azzal, hogy viccelődnek rajta. De mikor kellene ezt megtanítanom neki? Evan azt mondta, hogy megkérik olyanokra, hogy bogarakat tegyen a nadrágjába, ezt meg is teszi, aztán nevetnek. Evan úgy gondolja, ez vicces. Hagyjam így? A középiskolában meg majd azt mondják neki, hogy igya meg ezt meg azt, és bele fog egyezni.”

A The View házigazdája, Whoopi Goldberg azt tanácsolta, hogy kérje meg Evant, hogy mutassa be a barátainak, és amikor nincsenek a közelben, beszéljen a gyerekek szüleivel a problémáról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek