Starity

Így kell bosszút állni egy csúnya szívatás után

2014. július 29. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű brit YouTuber, ThatcherJoe egy egész héten keresztül szívatta lakótársát, a YouTube-közösség köreiben szintén ismert Caspar Lee-t.

hirdetés
Így kell bosszút állni egy csúnya szívatás után
Fotó: Facebook/Joe.S

Valószínűleg akadnak néhányan, akik számára ismerősen csengnek a ThatcherJoe (esetleg a Joe Sugg), valamint a Caspar Lee nevek, de a többség talán még nem hallott egyik fiatalemberről sem. Mindketten híres YouTuberek, akik 2012-ben kezdtek kisfilmeket feltölteni a legnagyobb videómegosztóra. Két év elteltével fejenként több mint 2 millió feliratkozóval büszkélkedhetnek, nézőik száma pedig napról-napra csak nő.

A srácok tavasszal költöztek Londonba, egy közös lakásba, azonban mindketten sokat utaznak különböző országokba, így történt hát júniusban, amikor Caspar Amerikában tartózkodott, hogy úgy döntött, felhívja lakótársát és megvicceli azzal, hogy nem megy vissza az Egyesült Királyságba, hanem Los Angelesben fog maradni, tehát Joe-nak új lakótársat kell keresnie vagy elköltöznie.

A tréfa határozottan jól sikerült, ugyanis Joe az elején elhitte barátja minden egyes szavát, de egész jól viselte a kikosarazást és azt is sejtette, hogy szívatásról van szó. Ezek után természetesen várható volt, hogy rövidesen érkezik a visszavágó, a brit YouTuber pedig több mint egy hónap után, a múlt héten végre is hajtotta bosszúhadjáratát.

Caspar legnagyobb szerencsétlenségére a revans egy egész héten át tartott és most már valószínűleg bánja, hogy nem költözött el. Az első nap reggelén egy befóliázott WC-ülőkével gyűlt meg a baja, majd másnap, mielőtt hozzálátott volna új videója felvételéhez, elment vásárolni, ezalatt pedig Joe elbújt a szekrényében, hogy megijessze – ez pedig sikerült is.

A harmadik nap estjén Caspar ismét elment otthonról egy barátjával, ezt a tökéletes alkalmat pedig Joe arra használta, hogy szobáját teleragassza színes post-itekkel. A következő napon egy nem éppen kellemes ébresztésben volt része a Dél-Afrikából származó YouTubernek, ugyanis fél a bohócoktól, Joe pedig egy rémisztő maszkkal a fején ugrasztotta ki az ágyból.

Az ötödik napon ismételten kellemetlen ébresztőt kapott, ugyanis egy nagy adag Silly String landolt a fején. Végül a nagy finálé alkalmával kiderült, hogy Joe igazán figyelmes, mivel tudván, hogy Caspar az utóbbi időben sokat iszik és panaszkodik amiatt, hogy szomjas, telepakolta szobájának padlóját vízzel megtöltött poharakkal.

A videóra a vasárnapi felkerülés óta már több mint egy millióan voltak kíváncsiak és mindössze 361 ember tetszését nem nyerte el, de a legtöbben, köztük olyan híres YouTuberekkel, mint Tyler Oakley, Alfie Deyes vagy éppen a Sprinkle of Gligger néven ismert Louise Pentland odáig voltak érte. Az viszont biztos, hogy Caspar részéről is hamarosan érkezik a visszavágó, amit a rajongók már epekedve várnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek