Starity

Lea Michele is csatlakozik a Sons of Anarchyhoz

2014. július 29. 18:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Courtney Love és Marilyn Manson után Lea Michele is szerepet vállalt kedvenc sorozatában.

hirdetés
Lea Michele is csatlakozik a Sons of Anarchyhoz

Szeptember 9-én indul utolsó akciójára az FX csatorna legsikeresebb drámasorozata, a Kemény Motorosok. A Kurt Sutter által rendezett sorozat a hatodik évaddal sokkolta a nézőket, bár a rendező úgy véli, hogy az utolsó szezonnal véglegesen megtöri majd őket.

Nem is olyan rég számoltunk be arról, hogy a sorozatban látható lesz egy-egy szerep erejéig a híres sokkrocker, Marilyn Manson mint drogdíler és Courtney Love, aki óvónőként fog a kamerák elé állni, a mai napon pedig kiderült, hogy a stáb egy új taggal bővült a Glee-ből ismert Lea Michele személyében. Lea egy egyedülálló anyuka, Gertie karakterét ölti majd magára, aki szövetkezni fog Gemmával és még sok fejfájást fog okozni az anarchia gyermekeinek.

„Meg fogok jelenni egy epizódban a kedvenc sorozatomban @SonsofAnarchy! Nagyon köszönöm, @Harparbar & @sutterink #SOAFX." – írta Lea Twitter-fiókján keresztül a tegnapi napon, ma pedig már vidám képeket is posztolt arról, hogyan zajlik a forgatás.




Fotók: Twitter/Lea Michele

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek