Starity

Nicole Richie megírta második regényét

2010. szeptember 04. 18:06   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lionel Richie örökbefogadott lánya egy könyvvel rukkol elő, ami idén ősszel fog megjelenni a könyvesboltokban Priceless (Megfizethetetlen) címmel.

hirdetés
Nicole Richie megírta második regényét

Nicole Richie a The Simple Life című valóságshow-ban vált híressé Paris Hilton legjobb barátnőjeként. Tinikora óta botrányos életet élt, partiról partira járt, és étkezési zavarokban szenvedett. Ma már nem ilyen: barátja, Joel Madden és két gyermeke (Harlow és Sparrow) van.

Divatkollekciója van, hamarosan, szeptember végén pedig a második könyvét jelenteti meg. Egy gazdag, szőke lányról szól, aki rájön, hogy nem minden a pénz.

„Büszkén jelentem be, hogy a második regényem, a Priceless (Megfizethetetlen) 2010. szeptember 28-án jelenik meg. Ez a könyv volt az a projekt, amibe a szívem-lelkem beletettem, és örülök, hogy végre nektek is bemutathatom. Remélem, élvezni fogjátok” – írta izgatottan a blogján.

Nicole-nak nem ez az első könyve: 2005-ben írta meg a The Truth About Diamonds-ot (Az igazság a gyémántokról), ami Chloe Parkerről szól, egy énekes által örökbefogadott gyermekről, aki végigjárja Hollywood legmenőbb klubjait, és kábítószerfüggő lesz. 2006. januárjában a The New York Times legjobban kelő könyvei között a 32. helyet érte el.


A Priceless című könyv borítója

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek