Starity

Lana Del Rey új videóval jelentkezett

2014. augusztus 01. 16:04   |   Szerző: kocdori

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban megjelent Lana Del Rey új albumának névadó dalához, az Ultraviolence-hez készült videoklipje.

hirdetés
Lana Del Rey új videóval jelentkezett

Június 16-n jelent meg Lana Del Rey második stúdióalbuma, mely vegyes kritikát váltott ki, miután a Born To Die zenei hangzásához képest sokkal távolabb állt a popos elemektől, hiszen ez a lemez már sokkal kevésbé lett rádióbarát, mint elődje. Lana erről azt nyilatkozta, hogy bár előző albuma is közel áll szívéhez, új lemezén még jobban sikerült magát adnia, hiszen köztudott, hogy Lana írja saját dalait, összes eddig megjelent dalának ő a szerzője.

Az album a West Coast című dal videoklipjével startolt májusban, nagy sikereket elérve, majd a következő hónapban megjelent a Shades of Cool című zeneszámhoz készült klip is.

Két nappal ezelőtt debütált a harmadik felvételhez készült videó, melyre az énekesnőtől megszokott egyszerű, vintage stílus jellemző. Lana csupán egy, az '50-es évek stílusát idéző mennyasszonyi ruhában és virágmintás fátyollal a fején sétál egy templomig, melyben végül imádkozni fog. Emellett virágot is vesz a kezébe, narancsot is eszik, valamint saját és más valaki ujját veszi szájába, ezek pedig olyan titokzatos motívumok, melyek jelentéséről a rajongók csak találgatni tudnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek