Starity

Demi Lovato: „Most csakis a világ körüli turnémra fókuszálok!”

2014. augusztus 02. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő mesélt közelgő turnéjáról, hogy mi volt a legfurcsább hely, ahol valaha is dalt írt, melyik róla szóló pletyka volt a legbizarrabb számára, és milyen érzés példaképnek lenni.

hirdetés
Demi Lovato: „Most csakis a világ körüli turnémra fókuszálok!”

A hamarosan 22. születésnapját ünneplő Demi Lovatónak sűrű nyara van: együtt dolgozik a Human Rights Kampánnyal, a két legnagyobb melegparádé Grand Marshallja és fellépője volt, duettezhetett Ed Sheerannal, együtt pizzázott az Amerikai Egyesült Államok elnökével, és készül világ körüli turnéjára is.

Azonban a Really Don't Care énekesnője még így is tudott egy kis időt szakítani arra, hogy a HuffPost Teennel leüljön egy rövid beszélgetés erejéig.

- Felléptél Dallasban a Pop-Tart Crazy Good Summer koncertsorozatán, ahol gyerekkorodban sok időt töltöttél. Milyen érzés hazajönni és itt fellépni?

- Minden alkalommal, amikor hazajövök és itt koncertezek, kissé keserédes, mert megvan a lehetőségem hazatérni és fellépni, ami egy teljesen más élmény, mint csak álmodozni róla, ahogy azt kiskoromban tettem. De egy kicsit lehangoló is, mert bárcsak tovább maradhatnék itthon.

- Dolgozol új zenén? Ha igen, akkor elárulnál nekünk egy-két bennfentes információt?

- Jelenleg nem. Folyamatosan írok és felveszek dalokat, de egy darabig nem fogok megjelentetni új albumot. Most csakis a turnémra fókuszálok, ami szeptember 6-án startol Észak-Amerikában.

- Nemrég jelentetted be a világkörüli turné dátumait. Melyik hely meglátogatását várod a legjobban, és miért?

- Nincs igazán kedvenc helyem, egyszerűen csak izgatott vagyok, hogy útnak indulhassak és beutazhassam az egész világot!

- Az elmúlt időszakban kiadtál egy videót, amiben a Human Rights Kampány szorgalmazza a melegek házasságát. Mért fontos számodra ez a szervezet és az ügyük?

- Azért, mert rengeteg meleg ember van az életemben, akiknek át kell élni, hogy elítélik őket, és nincs választásuk. Nem házasodhatnak össze azzal, akit szeretnek, és ez így nem helyes. Az emberek nem hallják meg őket, és én szeretnék felszólalni értük.

- A Really Don't Care klipje júniusban jelent meg. Kinek az ötlete volt, hogy az LA Pride-on legyen felvéve? Miben különbözik ez a videó a korábbiaktól?

- Kollektív döntés volt, hogy ott vegyük fel, mert nincs is annál jobb hely, ahol az emberek önmaguk lehetnek, összegyűlnek, és nem törődnek mások döntéseivel, amit az életben hoznak, hisz ki vagyok én?

- Rengetegen felnéznek rád, és példaképüknek tartanak. Miként reagálna erre a tinédzser-éned?

- Általában azt mondom, bárcsak jobb példakép lettem volna korábban, de akkoriban rengeteg minden zajlott az életemben, legyőztem sok akadályt, és már izgatott vagyok amiatt, ha azt mondják, hogy példakép vagyok.

- Közeleg a 22. születésnapod. Mit remélsz, az új év mit hoz számodra?

- Remélem, hogy az idei és a jövő év is ugyanolyan nagyszerű lesz, mint a 21. évem. Ez az idei év elképesztő, mind karrierileg, mind magánéletileg.

- Az utolsó dolog, amit ettél?

- Garnélarák.

- A legfurcsább hely, ahol valaha dalt írtál?

- Valószínűleg a WC-n!

- Egy dal, amit képtelen vagy kiverni a fejedből...

- Nem igazán van most olyan, de akkor legyen a Fancy Iggy Azaleától.

- Sosem hagyod el a házat a...

- Telefonom nélkül.

- A legőrültebb pletyka, amit valaha is magadról hallottál...

- Hogy egy másik országban tartózkodtam [Demi Levander néven volt említve – szerk.] és kötözködtem valakivel a repülőgépen, miközben én akkor épp Los Angelesben voltam!

Az énekesnőnek a koncertezések és sűrű időbeosztása mellett szerencsére egy egyhetes nyaralásra is jutott ideje párjával, Wilmer Valderramával, akivel a tengerparton sütkérezés mellett, egy kalandtúrán is részt vettek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek