Starity

Szaksz Gabi is búcsúzik a Jóban Rosszbantól

2014. augusztus 03. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szaksz Gabi négy éve tűnt fel a TV2 sorozatában, ám most a Jóban Rosszban készítői úgy döntöttek, hogy Száraz Dénes után neki is távoznia kell.

hirdetés
Szaksz Gabi is búcsúzik a Jóban Rosszbantól
Fotó: TV2

Négy évvel ezelőtt jelent meg a Jóban Rosszban sorozatban Szaksz Gabriella és karaktere, Tímár Zsanett, aki egy nagyszájú prostituáltként debütált, majd a Baronits Gábor által megformált Halász Kristóf nagy szerelme lett. Ám Zsani pályafutása eddig tartott a sorozatban, hiszen a készítők úgy döntöttek, hogy Gabinak is távoznia kell.

Azt hittem, megszakad a szívem – mondta a HOT! magazinnak a színésznő utalva arra, amikor közölték vele a rossz hírt. Az is bizonyos, hogy Gabit nem csak érzelmileg viselte meg, hogy búcsúznia kellett, hanem anyagilag is kihatással lesz az életére, hiszen egyelőre a tánctanításból kell megélnie.

A szereplők között egyébként mostanában sok változás állt be: visszatért Liptai Claudia Zámori Alexa bőrében, illetve a Horváth Verát megformáló Kondákor Zsófi; valamint Ullmann Mónika, Rónai Lili, Száraz Dénes és most Szaksz Gabi – akinek karaktere még pár napig képernyőn lesz – távozott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek