Starity

Megjelent Az útvesztő hivatalos előzetese

2014. augusztus 03. 23:11   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A bestsellerből készült film trailere a napokban felkerült a YouTube-ra.

hirdetés
Megjelent Az útvesztő hivatalos előzetese

James Dashner regénye, Az útvesztő (erdeti címén: The Maze Runner) már hazánkban is nagy sikernek örvend, és a rajongók nagy örömére filmet is forgattak a könyvből, melynek felkerült a trailere a legnagyobb videómegosztó csatornára.

A napokban a 20th Century FOX közzétette a filmadaptáció második hivatalos bemutatóját, mely az elsőtől eltérően már majdnem három perces. Már a trailer alapján ítélve egy igazi kalandfilmre számíthatunk a készítőktől.

A történet röviden annyi, hogy a főszereplő, Thomas egy liftben tér magához, és nem emlékszik másra, csak a nevére. A liftből kiszállva a Tisztáson találja magát, ahol rajta kívül még rengeteg fiú tartózkodik. Lakóhelyüket egy óriási labirintus veszi körül, melyet szinte lehetetlen megfejteni, mivel minden este elmozdulnak a falai, de a csapat minden nap Futárokat küld ki, hátha rátalálnak a titok nyitjára. Természetesen főszereplőnkből is Futár lesz, aki rengeteg kalandot él át. A filmbe szerelmi szál is szövődik, mivel a Tisztásra vetül Teresa, aki az egyetlen lány a helyszínen, és akibe Thomas bele is szeret.

A film főszereplőjét Dylan O'Brien alakítja, de láthatjuk még az adaptációban Kaya Scodelariot, Will Poultert, Thomas Brodie-Sangstert és Patricia Clarksont is. Az alkotást szeptember 18-án mutatják be hazánkban.


A film hivatalos plakátja

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek