Starity

Megérkezett az első előzetes a Sonic Highwayshez

2014. augusztus 04. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Dave Grohl-vezette Sonic Highways névre keresztelt sorozat október 17-én érkezik az HBO-ra.

hirdetés
Megérkezett az első előzetes a Sonic Highwayshez

Butch Vig producer nemrégiben jelentette be, hogy elkészült a Foo Fighters nyolcadik stúdióalbuma, ezzel együtt megérkezett a hír is, miszerint a Dave Grohl-vezette Sonic Highways című sorozat október 17-én debütál majd éjjel 11-kor az HBO-n.

Mint már korábban nyilvánosságra hozták: a sorozat többek között az amerikai zeneipart és kiadókat mutatja be, valamint betekintést nyerhetünk az új Foo Fighters-stúdióalbum munkálataiba is, melynek szerzeményeit nyolc különböző stúdióban vette fel a seattle-i zenekar.

A műsorban a Foo Fighters mellett számos kisebb-nagyobb előadó is vendégszerepel majd, hogy megossza tapasztalatait napjaink zeneiparával kapcsolatban.

„Kihúztam az amerikai zene családfáját, melynek gyökerei adták az inspirációt az új Foo Fighters-albumhoz” – nyilatkozta Dave az albummal és sorozattal kapcsolatban, aki a Sonic Highwayst úgy írta le, mint Amerika zenei térképét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek