Starity

Hazánkban is képernyőre kerül Maite Perroni legújabb sorozata

2014. augusztus 05. 10:10   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismét egy új mexikói telenovella kerül a hazai képernyőkre. Ezúttal Maite Perroni legújabb telenovellájára esett a választás.

hirdetés
Hazánkban is képernyőre kerül Maite Perroni legújabb sorozata

Ismét egy új mexikói telenovella érkezik a hazai képernyőkre, melyet a TV2 fog bemutatni. Az új sorozat nem más mint, Maite Perroni és Daniel Arenas közös novellája, a La Gata, melynek producerének kezéből a Cuidado con el Ángel (Árva angyal) és a Corazón Indomable (Maricruz) is kikerült. A sorozat augusztus 18-tól lesz látható 17:30-as kezdettel, A Macska címmel.

A történet középpontjában a szeméttelepen élő Esmeralda (Maite Perroni) és a gazdag Pablo (Daniel Arenas) áll, akik még gyerekkorukban szeretnek egymásba, azonban kapcsolatuk nem teljesedhet ki a szülők és a riválisok miatt, valamint egy sötét múltbéli titok is az útba áll.

A főszereplőkön kívül olyan színészekkel is találkozhatunk majd a képernyőkön, mint: Erika Buenfil (Marichuy – A szerelem diadala, Rabok és szeretők), Laura Zapata (Árva angyal) és Jorge Poza (Rafaela). A főcímdalt pedig Maite Perroni énekli, melynek címe Vas a querer volver.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek