Starity

Taio Cruz nem tud megélni a zenéből

2010. szeptember 05. 10:10   |   Szerző: lena0110

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taio Cruz ha csak a zenéléssel foglalkozik, nem tud megélni, és ezért egy saját birodalmat akar felépíteni.

hirdetés
Taio Cruz nem tud megélni a zenéből

Hiába csúszik fel minden száma a slágerlisták élére, már nem tud nyugodtan gondolni a jövöre, ezért saját vállalkozást hoz létre.

„Pár évvel ezelőtt egy énekes több millió lemezt is el tudott adni, és csak az üzletekben lehetett megvásárolni a CD-ket. Manapság bárki percek alatt ingyen is hozzáférhet a vadonatúj dalokhoz, albumokhoz, de ez azt is jelenti, hogy a művészek jelentős bevételtől esnek el, kénytelenek más vállalkozásokba is fogni, és nem tudnak kizárólag a zenére koncentrálni. Gondolom, nem kell részleteznem, hogy ez mivel jár!” – nyilatkozta.

Mivel ma már mindenki hozzájuthat minden zenéhez a neten keresztül, ezért egy saját márkát hozott létre Rockstarr névvel, amely parfümöket és napszemüvegeket dob a piacra.

„Korábban is ezt csinálták azok az előadók, akik a jövőjükre is gondoltak, úgyhogy nem volt túl nehéz rájönnöm, hogy ez az út járható lehet számomra is. Csak a közelmúltban kezdtem a vállalkozásomat komolyan venni, de máris rengeteg ötletem van!” – magyarázta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek