Starity

Steve-re és Buckyra fókuszál az Amerika kapitány 3

2014. augusztus 05. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A film rendezői interjút adtak a Yahoonak, és megtudtuk, mire számíthatunk a folytatásban!

hirdetés
Steve-re és Buckyra fókuszál az Amerika kapitány 3

A 90 milliós nyitóbevétellel büszkélkedő Amerika kapitány: A tél katonája összesen 713 millió dollárt hozott a konyhára, s nem sokkal a premiert követően a Russo tesók bejelentették, hogy már 2013 vége óta dolgoznak a folytatáson. A tél katonája szeptember 9-én jelenik meg Blu-rayen, ennek kapcsán pedig Anthony interjút adott a Yahoo! Moviesnak, melyből megtudtuk, mire számíthatunk a folytatásban.

Az egyelőre alcím nélküli Amerika kapitány 3 néhány évvel később, a második rész történéseit követően játszódik, illetve Steve Rogers és Bucky Barnes kapcsolatába nyújt betekintést.

„Habár a film szívében mindig is Steve Rogers és gyermekkori barátja, Bucky Barnes bonyolult barátsága fog állni, a hatalom és a politika is kiemelkedő szerephez jut. A karaktert kifejezetten politikai célokból hozták létre, így nehéz is elszakadni ettől” – majd Anthony hozzáfűzte, ha valakiből, Steve Rogersből sosem lesz antihős, hiszen az embersége, szerénysége a szuperereje része.

Russóék azt is megígérték továbbá, hogy néhány olyan elemet terítenek elénk, melyek csavart adnak nemcsak a történetnek, de Buckynak is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek