Starity

Ross Lynch Laura Maranóval való kapcsolatáról beszélt

2014. augusztus 07. 09:09   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Teen.com-nak adott interjút a Disney-csillag, melyben többek között a Laura Marano és közte lévő kapcsolatot is taglalja.

hirdetés
Ross Lynch Laura Maranóval való kapcsolatáról beszélt

A Teen.com nevű internetes oldal nemrégiben a Disney-sztárt, Ross Lynchet faggatta, a beszélgetés során pedig többek között Laura Maranóval való kapcsolata is szóba került. A szőke szépfiú tiszta vizet öntött a pohárba:

„Csak nevetni lehet ezen. Én és Laura csak közeli barátok vagyunk, de mindenki elkezdett ugratni minket, hogy 'Ó, Raura lett belőlünk a forgatások alatt'. Ez csak egy vicc lehet. De ez a szitu sosem kínos nekem, bár Laura okozott már kellemetlen pillanatokat, de ez nagyon is rendben van – szerintem ez aranyos. Ez az egész olyan vicces.”

Az interjúban többek között az is kiderült, hogy Ross örülne, ha Austin és Ally kialakítani egy szilárd kapcsolatot, hogy a kedvenc epizódja a 3. évadban a Real Life & Reel című, és a kedvenc jelenete a sorozatból ugyancsak abban a részben a kalózos rész, de Lynch arról is mesélt, hogy nagyon büszke a közelgő albumára, melyet az R5-val [Ross és a testvére által alapított banda – a szerk.] készítettek.


A fent említett kedvenc jelenet

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek