Starity

Hugh Bonneville is szerepel majd a Galavantban

2014. augusztus 07. 10:10   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hugh Bonneville ezúttal sorozatbeli szerepével teljesen ellentétes karakter bőrébe bújik.

hirdetés
Hugh Bonneville is szerepel majd a Galavantban

A Downton Abbey Lord Granthamje, Hugh Bonneville is csatlakozik a Galavant stábjához — adta hírül a TVLine. A szerephez pedig igazi átalakuláson megy át: ő játssza majd ugyanis Fosztogató Pétert, a kalózok királyát, akivel Galavant és társai találkoznak majd útjuk során.

A Galavant az ABC új zenés produkciója, egy 13 részes sorozat, melynek zenéjét a híres tehetség, Alan Menken szerezte. Ő felelt annak idején A kis hableány, A Szépség és a Szörnyeteg, az Aladdin, a Pocahontas és még számos más sikerprodukció dalaiért, utoljára pedig a Tükröm, tükröm című film zeneszerzőjeként tevékenykedett. A dalszöveget pedig kollégája, Glenn Slater (Aranyhaj és a nagy gubanc) írta.

A sorozat egy ifjú lovagról, Galavantról (Joshua Sasse) szól, aki boldogan él szíve választottjával, Madalenával (Mallory Jansen) egészen addig a napig, míg Richard király (Timothy Omundson) el nem rabolja a lányt. A bátor lovag ekkor kedvese megmentésére siet, aki azonban időközben úgy döntött, a királlyal marad. Hamarosan találkozik egy Isabella nevű lánnyal (Karen David), aki segítséget kér tőle, s ezzel kezdetét veszi kalandos útjuk.

A dalok felvételére egyébként éppen a múlt hét folyamán került sor, és azt is tudni lehet, hogy az epizódok várhatóan az Egyszer volt, hol nem volt téli szünete alatt kerülnek majd adásba. Hugh Bonneville a Downton Abbey felvételének őszi szünete alatt forgat majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek