Starity

Selena Gomez jogi útra terelné a kiszivárgott képek ügyét

2014. augusztus 07. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomeznek elege lett a magyarázkodásból, ezért jogi csapatával megoldást keres a néhány napja kiszivárgott aktfotók ügyében.

hirdetés
Selena Gomez jogi útra terelné a kiszivárgott képek ügyét

Tegnap mi is beszámoltunk arról, hogy aktfotók jelentek meg az interneten, amelyek a kiszivárogtatója szerint állítólag Selena Gomezről készültek. A sztárt ezzel roppant kínos helyzetbe hozták, hiszen hiába magyarázkodik, sokan nem hiszik el, hogy nem ő van a képeken.

„Nem lopták el a telefonját, de manapság, a mai korban bármi lehetséges, az emberek már távolról is tudnak hackelni, és annyi beteg ember van. Ő és Justin állandóan küldözgetnek egymásnak rengeteg szexi szelfit, szóval valahol róla is vannak szexi képek” - nyilatkozta a HollywoodLife-nak Selena egyik ismerőse. „Nagyon zavarban van, és van jogi csapata, akik foglalkoznak ezzel. Nem fogja csak úgy figyelmen kívül hagyni ezt.”

„Selena nagyon is kapcsolatban van a szexi oldalával, és igenis szeretné a róla kialakított képet szexibbé tenni, de nem így” - tette hozzá a nyilatkozó ismerős.

A sztár egyébként idén márciusban már tett közzé magáról egy sejtelmesen erotikus fotót az Instagramon, és valószínűleg továbbra sem szeretné átlépni a jó ízlés határait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek