Starity

Diamante feldolgozta a Smells Like Teen Spiritet

2014. augusztus 08. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rengeteg alkalommal dolgozták fel az évek során a Nirvana nagy sikerű Smells Like Teen Spiritjét, legutóbb pedig a 17 éves Diamante is beállt a sorba.

hirdetés
Diamante feldolgozta a Smells Like Teen Spiritet

1991-es megjelenése óta számtalan alkalommal dolgozták már fel a Nirvana legendás, Smells Like Teen Spirit című slágerét, ám csak nagyon keveseknek sikerült megragadni a szám lényegét és valóban a zenekarhoz illő előadást nyújtani. Legutóbb a 17 éves Diamante szánta el magát a feldolgozásra Max D'Anda, Waylon Rector, Bryan De Leon és Zach Bilson közreműködésével.

„Zeneileg a Nirvana őrületes inspirációval volt az életemre. A Nirvana zenéje lényegében pop hard rock elemekkel fűszerezve és ilyennek szeretném a saját zenémet is. Szeretném visszahozni a rockzenét a tömegekhez. [...] A Smells Like Teen Spirit a legjobb szám, amely összeköthet azokkal, akik még nem igazán ismernek engem vagy ilyesmi. Ez egy ikonikus dal, és feldolgozásunkkal Kurt Cobain és a Nirvana előtt szeretnénk tiszetelegni, hiszen mindannyiunkra erős befolyással voltak, mialatt felnőttünk” – nyilatkozta az énekesnő a Revolver magazinnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek