Starity

Ali Brustofski feldolgozta a 5 Seconds Of Summer dalát

2014. augusztus 09. 17:05   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ali nem maradt tétlen, két nappal egy kérdezz-felelekes vlog után ismét egy feldolgozást választott, hogy ne hagyja néznivaló nélkül rajongóit.

hirdetés
Ali Brustofski feldolgozta a 5 Seconds Of Summer dalát
Fotó: Facebook/Ali Brustofski

Allison az elmúlt hónapban tizenhét videót osztott meg a nagyvilággal, köztük egy saját dallal, és hét feldolgozással, aminek sorát a mai napon bővítette még egy tétellel.

A 5 Seconds Of Summer nevű sikeres fiúbanda dala, a She Looks So Perfect öt hónapja debütált, azóta szép kis nézettségre tett szert, és ennél fogva sok, a YouTube-on ismert énekes feldolgozásának témája lett.

Alit csak négy nappal előzte meg Kurt Hugo Schneider, két héttel Ed Sheeran, őt pedig másfél hónappal Alexi Blue. A videóban előző coverjéhez hasonlóan ismételten nem egyedül lép színre, segítségére van két kollégája, Dusin és Lindsey, azaz a PopGun. A dalt stúdióban, egy gyönyörű csillogó-villogó, lila háttér előtt énekelték el, és bár ez csak feldolgozás, rögtön elérhetővé tették az iTuneson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek