Starity

Újabb két RTL Klubos sztár csatlakozik a TV2-höz

2014. augusztus 08. 11:11   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy hónapja derült ki, hogy Ördög Nóra 13 év után otthagyja az RTL Klubot és a TV2-höz csatlakozik, most viszont újabb két sztár csatlakozik a csatornához, akik a Sztárban Sztár című műsorban lesznek láthatóak.

hirdetés
Újabb két RTL Klubos sztár csatlakozik a TV2-höz

Két olyan sztár hagyta ott az RTL Klubot, akit az X-Faktorban ismerhettünk meg. Mindkét sztár a TV2-n szeptember 7-én induló Sztárban Sztár című műsorban lesz látható.

Az egyikük Vastag Tamás, aki már korábban elárulta, hogy a csatornával közös megegyezés alapján válnak el útjaik. Akkor még csak annyit mondott el, hogy a TV2 egyik zenés műsorában lesz látható, a napokban pedig megjelentek a Sztárban Sztár órásplakátjai, melyekből megállapítható, hogy az énekes ebben a műsorban lesz látható.

A 6 női arcból pedig kiderül, hogy a másik sztár Keresztes Ildikó, aki három évadon keresztül volt az X-Faktor mentora. Az előadók között szerepel még Mohamed Fatima, Dukai Regina, Kökény Attila és Pál Dénes is.

Fotók: Facebook/Sztárban Sztár

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek