Starity

Amiről lemaradhattál: hírek a magyar sztárvilágból

2014. augusztus 11. 14:02   |   Szerző: csajszikahh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kíváncsi vagy hogyan köszöntötte újszülött kisfiát Ördög Nóra? Ki került életveszélyes állapotba és ki rendezett jelenetet a nyílt utcán? Érdekel, hogyan ünnepelte születésnapját Dukai Regina, vagy, hogy mit üzent Bajor Imre felesége? Cikkünkből megtudhatod!

hirdetés
Amiről lemaradhattál: hírek a magyar sztárvilágból

Megható üzenetben köszöntötte újszülött kisfiát Ördög Nóra

A műsorvezetőnő kisfia alig néhány napos, mégis hatalmas népszerűségnek örvend, hiszen bátran kijelenthetjük, hogy amióta csak megfogant vele foglalkozik a média.

Persze az újságírókon kívül a szülőknek volt a legnagyobb öröm a kis Vencel érkezése. A boldog családtagok nem győznek betelni vele, először, mint ahogy azt megírtuk, Nánási Pál posztolt róla egy képet blogján, majd a büszke anyuka is egy megható blogbejegyzéssel üdvözölte második gyermekét.

A szívmelengető sorokat itt olvashatod el

*

Életveszélyes állapotba került Noszály Sándor

A teniszezőként befutott Noszály Sándor igaz Los Angelesben él, de kislánya miatt gyakran látogat Magyarországra. Csütörtök este egy budapesti szórakozóhelyen verekedésbe keveredett és olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életveszélyes állapotba került. A 2003-as Nagy Ő-ben szereplő férfi jelenleg egy belvárosi kórházban fekszik és állapota még mindig válságos.

*

A nyílt utcán ordítozott Hujber Ferenc

Bajor Imre halála sok mindenkit megrázott, köztük Hujber Ferencet is. A színész ezért leitatta magát, majd jelenetet rendezett a nyílt utcán. Egy szemfüles arrajáró szemtanúja lett mindennek és a Blikknek mesélt a történtekről.

Állítása szerint Hujber telefonált és hangosan káromkodott is. A szemközti kocsmából jött ki, letette a telefont, lerogyott két autó között, dühöngött, és egymás után gyújtott rá a cigarettákra.

A napilap természetesen a színészt is megkérdezte a történtekről, aki nem túl finoman fogalmazott: „Valóban leültem két autó közé, és megnéztem néhány jelenetet a Szomszédokból, ezért hadd ne kérjek már bocsánatot senkitől! Nem vagyok jól, egyáltalán nem, sőt, g***i sz***l vagyok!”

*

31 éves lett Dukai Regina

Az idei augusztus 5-e igazán páratlan nap volt a modell számára, ugyanis születésnapján a családján, barátain és rajongóin kívül néhány cég is felköszöntötte nem kevés, egyedi ajándék társaságában.

„Még nem mindenkitől kaptam meg az ajándékom, a párom azt mondta, hogy később érkezik a meglepetésem. A nap egyik legmeghatóbb pillanatát egyértelműen két nagyon jó barátnőmnek, Timinek és Kiwinek köszönhetem, akiktől egy belépőt kaptam a franciaországi Disneylandbe. Amikor megláttam a jegyet, nagyon elérzékenyültem, el is sírtam magam – tudod, gyermekkorom óta rajongok a mesékért, és nagy álmom volt, hogy egyszer eljussak Disneylandbe, azonban egészen idáig nem találtam olyan embert, aki velem tartott volna az útra” – mesélte a hölgy egy napilapnak, hozzátéve: az utazásuk időpontja egyelőre még kérdéses, az azonban biztos, hogy Disneyland mellett Párizst és Versailles-t is felfedezik majd két barátnőjével.

*

Megszólalt Bajor Imre felesége

Még mindig hatalmas sokk alatt áll az egész ország Bajor Imre halálhírétől. Azonban a humorista felesége a legmélyebb szomorúságában is próbál erős maradni: Ildikó a Blikken keresztül üzent mindazoknak, akik szorítottak férje gyógyulásáért:

„Köszönöm az igaz barátoknak, hogy végig segítettek, és mellettünk álltak a legnehezebb időszakban. Köszönöm az embereknek, hogy szerették Imrét. Ő ezt végig érezte, tudta, emiatt dolgozott, amíg tudott, még betegen is. Ettől a szeretettől őrizte meg az optimizmusát a végsőkig” – tolmácsolta az özvegy szavait jogi képviselője, Hegedűs László.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek