Starity

Így ünnepelte szülinapját Kylie Jenner

2014. augusztus 11. 16:04   |   Szerző: iannina

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kylie augusztus 10-én lett 17 éves. A TV-sztár egész hétvégén ünnepelt, először barátaival, majd családjával.

hirdetés
Így ünnepelte szülinapját Kylie Jenner

Kylie Jenner augusztus 10-én, azaz vasárnap lett 17 éves. A Kardashian család legfiatalabb tagja, egész hétvégén ünnepelt, egyedi süteményekkel, VIP szerenáddal és egy családi vacsorával.

Kylie ünnepelése szombaton kezdődött, egy elő szülinapi bulival, ahol Tyga rappelt neki, a vendégek között pedig jelen volt Justin Biebert, Chris Brown, The Game és természetesen nővére is, Kendall Jenner.

„Extravagáns volt!”mondta egy forrás az Us Weeklynek.„Tyga kapott két egyedi süteményt Kylie-tól, majd megkérte Justin Biebert, hogy énekelje el neki a Boldog szülinapot. Kaptunk egy sapkát is, melyre az ő fotóját nyomatták rá.”

Miközben megköszönte ismerőseinek a köszöntéseket, Kylie megosztott egy fényképet az Instagramon, melyen még másnap is viselte a sapkát. „Köszönöm mindenkinek, JB énekelte nekem a Boldog szülinapot. Szeretlek titeket srácokírta Kylie.

Nem csak Kylie volt az egyetlen, aki posztolt képet az Instagramra, szülinapja alkalmából. Anyja, Kris és nővérei, Kendall Jenner és Kim Kardashian számos közös képet tettek fel, melyek az évek során készültek. Így köszöntötték Kyliet a 17. szülinapján.

Persze egy szülinapi buli, nem volt elég a tinédzsernek. Annak ellenére, hogy egybe esett szülinapja a Teen Choice Awardsszal, Kylie megtartotta második buliját is 10-én, ahol a rokonokkal ünnepelt kedvenc helyén, Nobu Malibuban.

Miután végigsétált a TCA vörös szőnyegén, és megjelent a színpadon is, Kylie, Kendall és Kim együtt mentek el a második szülinapi partira, melyről Kim még aznap este feltöltött egy fotót, melyen az óceánnál lenyugvó nap látszik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek