Starity

Tilla lesz a Sztárban sztár műsorvezetője

2014. augusztus 12. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A TV2 egyik sikerműsora, a Sztárban sztár ősszel visszatér a képernyőkre, ám az előző évaddal ellentétben nem Friderikusz Sándor fogja vezetni azt, hanem Tilla, aki boldogan mondott igent a felkérésre.

hirdetés
Tilla lesz a Sztárban sztár műsorvezetője
Fotó: TV2

A Sztárban sztár tavaly ősszel debütált a TV2 csatornáján, és óriási sikert aratott, ezért nem meglepő, hogy új évaddal, új versenyzőkkel szeptember hetedikén visszatér, ám pár változással karöltve.

Az már régebben kiderült, hogy Lakatos Márk stylistként való elkötelezettségei miatt nem tud beülni a zsűriszékbe, helyét pedig Bereczki Zoli veszi át. Valamint az is biztos volt, hogy – a TV2-től való távozásából adódóan – nem Friderikusz Sándor fogja vezetni a műsort, ám utódja kiléte eddig bizonytalan volt – eddig, ugyanis a Blikk információjából kiderült, hogy Tilla kapta meg a show-t.

Ebben a műsorban ugyan még nem dolgoztam, de azt tudom, hogy nagyon szórakoztató. Izgalmas feladat lesz, már nagyon várom. Speciális helyzetben vagyok egyébként, ugyanis elkezdtem forgatni egy nagyjátékfilmet. Mivel egyszerre készülök erre a két fontos dologra is, így nem könnyű a szervezés, de ügyesen meg lehet oldani a kettőt. Ebben a produkcióban ugyan még nem dolgoztam, de azt tudom, hogy nagyon szórakoztató – mondta Tilla, aki most, Liptai Claudia zsűriben való részvétele lévén, egyedül vezeti a műsort, de őt ez nem zavarja, hiszen elmondása szerint volt már ilyen felállás, és a legfőbb dolog az, hogy jó legyen a társaság.

Tehát szinte már mindent tudni lehet a műsorról: a műsorvezető Tilla, a négytagú zsűri Liptai Claudia, Bereczki Zoltán, Majka és Hajós András; valamint a versenyzők kiléte sem titok többé, hiszen a fantomképek alapján ki lehetett találni, kiket fogunk vasárnap esténként más bőrébe bújva látni.


Fotó: TV2

A női versenyzők között ott van Dukai Regina, Tóth Vera, Keresztes Ildikó, Pásztor Anna, Koós Réka és Völgyi Zsuzsi; a férfiak táborát pedig Kökény Attila, Hevesi Tamás, Pál Dénes, Vastag Tamás, Sipos Péter és Nagy Sándor alkotja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek