Starity

Scott Weiland nem szívesen látott vendég egykori zenekaraiban

2014. augusztus 13. 22:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre nagyobb a nyüzsgés a Velvet Revolver és a Stone Temple Pilots zenekarok háza táján, ám abban a rajongók biztosak lehetnek: Scott Weiland egészen biztosan nem tér vissza egyik formáció élére sem.

hirdetés
Scott Weiland nem szívesen látott vendég egykori zenekaraiban

A Guns N' Roses egykori tagjaiból verbuválódott Velvet Revolver zenekar ismét az újraegyesülést pedzegeti, melyhez hozzátartozik, hogy a srácok megtalálják a 2008-ban kilépett Scott Weiland frontember utódját.

A zenekar korábbi énekese egy, az iChillnek adott interjújában elárulta; tudomása van arról, hogy már zajlanak a meghallgatások abban a reményben, hogy a Velvet Revolver betöltse az ő hiányát, ám Duff McKagan megcáfolta e tézist.

„Nincs tudomásom arról, hogy meghallgatásokat tartunk, de azt hiszem, ezt kéne tennünk. Tudod, úgy gondolom, hogy ez egy banda és elérkezett a megfelelő pillanat arra, hogy újra megtörténjen, ami meg is fog” – nyilatkozta Duff az újraegyesülés kapcsán.

Scott 2008-ban hagyta sorsára a zenekart, ám egy koncert erejéig csatlakozott egykori zenésztársaihoz 2012-ben, így meg is indultak az arra vonatkozó találgatások, miszerint visszatér a Velvet Revolver élére, ám néhány napja bevallotta: nem lát erre esélyt, ugyanis nemrégiben felvetette a srácok előtt csatlakozásának lehetőségét, ám ők elutasították erre irányuló próbálkozását.

Az iChill riportere ezzel egy időben arról is faggatta Scottot, mi a helyzet másik korábbi zenekarával, a Stone Temple Pilotsszal, melyben a Linkin Park éléről ismert Chester Bennington vette át a helyét távozását követően.

„Igazán kiállok amellett, amit csinálok éppen. Vannak emlékeim azokról az időszakokról, melyek mindig közel állnak majd a szívemhez, de hogyan akarhatnék még valaha bármit is a Stone Temple Pilotsszal? Nehéz számomra ezt mondani. Megtanultam, hogy soha ne mondjak nemet ebben a szakmában, de jelen helyzetben 100%-ban a zenekaromra, a The Wildaboutsra akarok fókuszálni, lemezt kiadni és a csapat vezetőjévé válni” – nyilatkozta Scott, és azt is nyilvánosságra hozta, nem hisz Chester sikerében a STP élén.

„Úgy tűnik a STP felbérelte Chester Benningtont. Készítettek egy kislemezt, ami 35.000 eladott példányszámot produkált. Ez elég hihetetlen, tekintve, hogy a STP eladott 40 millió albumot és biztos vagyok abban, hogy Chester zenekara, a Linkin Park is hasonló eredményt produkált e téren. Azt hiszem, ez nem működött. Az emberek nem vevők rá” – indokolta meglátását az énekes.

A Stone Temple Pilots jelenleg Chester Benningtonnal az élen rögzíti legújabb stúdiólemezét az Aerosmithből ismert Steven Tyler közreműködésével a HOMeFRY-ban, melyről a zenekar folyamatosan tájékoztatja követőit közösségi oldalain keresztül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek