Starity

Balesetet szenvedett a Kings Of Leon zenekar

2014. augusztus 13. 23:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kings Of Leon zenekar tagjai turnébuszukkal szenvedtek balesetet, melynek következményeképp a következő két hét során esedékes koncertjeik halasztásra kerültek.

hirdetés
Balesetet szenvedett a Kings Of Leon zenekar

Caleb, Nathan, Jared és Matthew augusztus 9-én a Mechanical Bull névre keresztelt turné keretein belül Massachusettesbe látogattak, majd az ott tartott fellépésüket követően éppen a szállásukul szolgáló hotel felé tartottak turnébuszukkal, amikor váratlanul eléjük ugrott egy gyalogos. A jármű hirtelen hatalmasat fékezett a baleset elkerülése végett, ám a váratlan esemény következtében Nathan Followill dobos komoly sérülést szenvedett. A srácok lemondták a következő két hétben esedékes fellépéseiket, ugyanis Nathant kötelező pihenésre ítélték orvosai.

Szerencsére a zenész már jobban érzi magát, nemrég egy kedves videóüzenetet is küldött rajongóinak, melyben tájékoztatta az érte aggódókat arról, hogy várhatóan teljesen fel fog épülni és köszönetet mondott a jókívánságokért.

Nem sokkal a balesetet követően a srácok bejelentették, miszerint a turné augusztus 28-án, a New Jersey-beli Holmdelben folytatódik majd, amikor is a PNC Bank Arts Center színpadán állnak újra közönség elé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek