Starity

Szabó Zsófi skandináv kalandtúrán vett részt

2014. augusztus 14. 22:10   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szabó Zsófi 16 napig volt távol, ugyanis Norvégiába utazott, hogy lelkileg és testileg feltöltődjön, ahonnan pár napja érkezett haza.

hirdetés
Szabó Zsófi skandináv kalandtúrán vett részt

Habár a TV2-n a Jóban Rosszban idén nyáron nem állt le, a színészek kaptak egy kis szabadságot, így Szabó Zsófi is elkezdett azon gondolkodni, hová utazzon el. A szőkeség nem akart homokos tengerpartra menni, ezért úgy döntött, hogy körbejárja Norvégiát. A színésznő mindenféle tapasztalat nélkül vágott bele a túrába, és bár őt ismerték csapattársai, Zsófi egyedül indult neki az útnak, hisz barátai nem vágytak ilyesféle feltöltődésre.

A csoport egy negyvenfős busszal indult meg északra, és 34 óra utazás után érkeztek meg Norvégiába. A kikapcsolódás 16 napig tartott, így mindent ki kellett használniuk, hogy láthassák a fjordokat, vízeséseket és tavakat.

Türkizkék gleccsertavak, fjordok, folyók ameddig a szem ellát. Nagyon kicsinek éreztem magam. Egy kis pontnak a világban. A sok hétköznapi probléma, a fájdalmak, a kétségek, minden enyhült a panoráma láttán. Soha nem fogom elfelejteni ezt az érzést. [...] Kint vagy a természetben és fizikailag is érzed, hogy gyógyul a lelked. Ennyi lenne? Ez lenne a titok? A lélek méregtelenítése. A természetjárás nem csak az izmaim dolgoztatta meg. Felértem a Nesaksla csúcsra, a tengerszintről 708 méter magasra. Csak ennyit tudok írni: mosolygott a lelkem – írta a Jóban Rosszban Bettyje, aki szerdán a Mokka vendége volt, s éles kritikát fogalmazott meg a hazai celebekről.

Rengeteg híresség elmegy, bikiniben fotózza magát, vagy elmegy bulizni, leissza magát. Én tényleg példásan szeretnék viselkedni, és megmutatni azoknak az embereknek ezeket a csodálatos helyeket, akik esetleg nem tudnak ide eljutni – nyilatkozta.

A színésznő blogján is beszámolt varázslatos utazásáról, melyet ide kattintva olvashattok el.





Fotók: Instagram/Szabó Zsófi

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek