Starity

Október 14-én érkezik az új Set It Off-album

2014. augusztus 14. 22:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 2008-ban alakult floridai ötös legújabb stúdióalbuma, a Duality október 14-én kerül az üzletek polcaira.

hirdetés
Október 14-én érkezik az új Set It Off-album

A floridai Set It Off zenekar legújabb, ötödik stúdióalbumának megjelenése október 14-ére várható, mely az Equal Vision Records gondozásában jut majd el a rajongókhoz. Érdekesség, hogy a srácok ezúttal a korábban Avril Lavigne-nal együtt dolgozó Brandon Paddock, a Black Veil Brides mellett segédkező Tommy English és Matt Appleton közreműködését élvezve készítik albumukat, valamint különleges vendégként Jason Lancaster és William Beckett is feltűnik majd.

„A kettősség fogalmával kapcsolatban mindig is a határvonalon éreztem magam. A poláris ellentétek egymás mellé helyezése olyasminak tűnik, ami sebezhetővé és emberré tesz engem. Mindenkinek két oldala van, egy oldal, amit az emberek felé mutatunk és egy másik, amit rejtegetünk. Ezzel az albummal az volt a célom, hogy lecsupaszítsam azt, aki én igazán vagyok és amin nap, mint nap keresztülmegyek. Szerelem, összetört szív, szex, alkohol, boldogság, szomorúság, düh, emberi tapasztalatok. Szeretném, hogy halljátok a lemezt és megtapasztaljátok mindazt az emberi érzést, amit képesek vagyunk érezni” – nyilatkozta Cody Carson frontember nemrégiben az új album kapcsán.

Az októberben érkező nagylemezt egy 37 állomásos, három hónapot és az egész Egyesült Államokat magában foglaló turné követi majd az októberben szintén új albummal jelentkező Black Veil Brides és a Falling In Reverse társaságában. Íme, a közelgő Duality lemez számlistája:

01. The Haunting
02. N.M.E.
03. Forever Stuck in Our Youth
04. Why Worry
05. Ancient History
06. Bleak December
07. Duality
08. Wolf in Sheep's Clothing ft. William Beckett
09. Tomorrow ft. Jason Lancaster
10. Bad Guy
11. Miss Mysterious

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek