Starity

Megismerjük Peter apját A galaxis őrzői 2-ben

2014. augusztus 15. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rendező új titkokat árult el a folytatásról – a hangsúly többek közt Űr-Lord apján, J'Sonon lesz.

hirdetés
Megismerjük Peter apját A galaxis őrzői 2-ben

A galaxis őrzői rendezője, James Gunn néhány héttel ezelőtt árult el titkokat a készülő második részről, ám most újabb információkkal csigázza a rajongókat: mint megtudtuk, a 2017. július 27-én mozikba kerülő A galaxis őrzői 2-ben megismerhetjük Peter Quill, azaz Űr-Lord apját is.

Habár a tegnap óta hazánkban is megtekinthető filmben számos elemmel találkozhattunk a 2008–2010-es képregényből, James leszögezte, hogy apuci teljesen más lesz, és nem a képregényekből merítenek inspirációt. A Marvel-képregény-univerzumban Peter Quill emberi anya, Meredith Quill és egy spartaxi férfi, J'Son gyermeke – Jason apját száműzték a birodalomból, ezalatt találkozott fia Peter anyjával.

A galaxis őrzői 2 főgonosza biztosan nem Thanos lesz, habár feltűnhet a folytatásban, ha a történet megköveteli. James hozzáfűzte, az eredeti terv is az volt, hogy ne mindent vegyenek át a képregényekből, hanem inkább „improvizáljanak”, így abszolút biztos, hogy a második részben Pete (még) nem fog az apja ellen fordulni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek