Starity

Thalía Laura Pausinival fog duettezni

2014. augusztus 17. 14:02   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint ismeretes, Thalía mostanában inkább a gyerekdalok felé vette az irányt, hiszen nemrégiben jelent meg első ilyen típusú albuma, a VIVA KIDS – Volume 1.

hirdetés
Thalía Laura Pausinival fog duettezni
Fotó: Leandro Manuel Emede | Nicolo' Cerioni

A 42 éves énekesnő azonban most más vizekre evez, ugyanis hamarosan elkészül Laura Pausinival közös duettje, ami a Sino a ti címet kapta és nemrégiben klipet is leforgatták hozzá, ami remélhetőleg rövidesen el is készül és felkerül az internetre is.

A forgatásról pedig nemrégiben néhány, a kulisszák mögött készült exkluzív fotó is napvilágot látott a spanyol People-nek köszönhetően. A képeket Leandro Manuel Emede és Nicolo’ Cerioni készítették.

Laura egyébként nagyon félt attól, hogy milyen lesz Thalíával együtt énekelni, ugyanis már évek óta reménykedett benne, hogy ez egyszer összejön. A Rosalinda sztárja szerint sok közös vonás van bennük, működik köztük a kémia, és hihetetlenül örül az együttműködésnek.

A közös szerzemény Laura The Greatest Hits albumán kap majd helyet, ami várhatóan szeptemberben jelenik meg. Azt azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy a fent említett szám és a hozzá forgatott klip mikor debütál majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek