Starity

Red Hot Chili Peppers: jön az új album

2014. augusztus 17. 14:02   |   Szerző: Pöttömke

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Red Hot Chili Peppers gőzerővel dolgozik új albumán, melyről most megtudhatunk néhány információt a zenekar gitárosától.

hirdetés
Red Hot Chili Peppers: jön az új album
Fotó: Getty Images

2011-ben tért vissza a zenekar öt éves szünetéről, az I'm With You című albumukkal. Az új lemezzel egészen 2013-ig turnéztak, most pedig úgy tűnik, készen állnak arra, hogy vadonatúj dalokkal örvendeztessék meg rajongóikat.

„Már felvettünk pár demót a turné közben is. Fleának most egy hatalmas stúdiója van, ahol egész nap a dalszövegeken dolgozunk, és felvesszük az instrumentális részeket is” - avatta be a nagyközönséget Josh a készülő lemez munkálataiba.

A gitáros még azt is hozzátette, hogy eddig körülbelül harminc daluk van az új korongra, de azt egyelőre nem árulta el mikorra várható új Chili-lemez. Az új projektről annyit lehet még tudni, hogy ezúttal nem Rick Rubin lesz a producer, aki egyébként az 1989-es Mother's Milk óta minden Chili Peppers-album producere volt, ám utódját még nem nevezték meg.

Az RHCP rajongók tehát jobb, ha nyitva tartják szemüket, ugyanis hamarosan új dalokat hallhatnak kedvencüktől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek