Starity

Justin és Selena újra sok időt töltenek együtt

2014. augusztus 17. 22:10   |   Szerző: Amber Angel

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber az értesülések szerint megbánta botrányos viselkedését, és most ismét sokat van együtt Selenával. A két fiatal együtt jár bibliaórákra.

hirdetés
Justin és Selena újra sok időt töltenek együtt

Justin Bieber az utóbbi időkben többször is felhívta magára a figyelmet botrányos viselkedésével, azonban a 20 éves énekes az értesülések szerint jó útra szeretne térni.

Justin együtt látogatott egykori barátnőjével, Selena Gomezzel a Los Angeles-i városi templomba, a két tinisztár pedig mostantól együtt fog bibliaórákat venni Judah Smith pásztortól. A Baby énekese már régóta csodálja Judah Smitht, egyszer fel is töltött a pásztorral egy közös képet Instagram-profiljára ezzel a szöveggel: „Bibliaóra Judah Smithel.”

A pletykák szerint a két fiatal pedig ismét együtt van. „Egymás mellett ültek, mikor részt vettek a bibliaórán és úgy tűnt, nagyon közel kerültek egymáshoz, majd együtt mentek el Bieber kocsijával. Justin kényelmesen érzi magát, mivel még mindig azt hiszi, hogy a Selenával való köteléke eltéphetetlen, és tudja, hogy Selena mindig szeretni fogja őt” – nyilatkozta egy névtelen forrás. Aznap este egyébként Bieber ezt írta ki Twitter-profiljára: „Isten jó.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek