Starity

Megjelent Robert Pattinson új filmjének előzetese

2014. augusztus 20. 09:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban megérkezett az igazi sztárparádét felvonultató Térkép a csillagokhoz című dráma trailere.

hirdetés
Megjelent Robert Pattinson új filmjének előzetese
Fotó: Simon Emmett/Esquire UK

A David Cronenberg által rendezett film a hollywoodi élet árnyoldalait mutatja be a Weiss családon keresztül. Dr Stafford Weiss (John Cusack) egy pszichoterapeuta, aki önsegítő könyveket dobott piacra és ez meghozta számára a szerencsét, valamint a sikert. Felesége, Cristina (Olivia Williams) egy igazi anyatigris, aki basáskodik mindkét gyermekük felett.

13 éves fiuk, Benjie (Evan Bird) egy óriási gyereksztár, aki éppen csak kijött a rehabról, ugyanis drogproblémái voltak. Lányuk, Agatha (Mia Wasikowska) az évek során elidegenedett tőlük és nemrég hagyta el a pszichiátriát, ám most kész visszatérni Hollywoodba. „Szabadulása” után közelebbi viszonyba kerül egy limuzinsofőrrel, Jerome-mal (Robert Pattinson), aki szintén be szeretne törni a filmiparba színészként és forgatókönyvíróként. Agatha új munkát is kap: apja egyik kliensének, a neurotikus és szeszélyes színésznőnek, Havana Segrandnek (Julianne Moore) személyi asszisztense lesz.

A Térkép a csillagokhoz címet viselő produkció forgatókönyvét Bruce Wagner írta, a fent említett sztárok mellett pedig feltűnik még a mozivásznon többek között Carrie Fisher, Sarah Gadon, Emilia McCarthy és Niamh Wilson is.

Először szeptemberben a 2014-es Torontói Filmfesztivál keretein belül mutatják be, majd szeptember 26-án kerül az Egyesült Királyságbeli és az Írországbeli mozikba, míg hazánkban már 11-től kezdve látható lesz a nagyképernyőkön.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek