Starity

Cápákkal és rájákkal úszkált Demi Lovato

2014. augusztus 19. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato Jimmy Fallon műsorában mesélt a Bora Borán töltött nyaralásáról, a bűnügyi sorozatok iránti szenvedélyéről, a VMA jelöléséről, de szót ejtett a Nick Jonasszal készült duettről és turnéjáról is.

hirdetés
Cápákkal és rájákkal úszkált Demi Lovato

A 21 éves énekesnő – aki most szerdán ünnepli 22. születésnapját – legutóbbi interjújában mesélt nyaralásáról, ahol egy különleges, vízi kalandban volt része.

„Bora Borán voltam, ami csodaszép hely, és ott lehetőségem adódott cápákkal és rájákkal úszni”mesélte izgatottan Lovato, majd arra a kérdésre, hogy mégis miért vállalkozott e kanadra, nevetve felelt: „Mert igazi f*szacsaj akarok lenni. Adrenalin függő vagyok. Mikor beugrottam a vízbe, 13 cápa, és körülbelül 20 rája volt körülöttem. Az egyik ráját megfogtam, megöleltem. Először kissé ijesztő volt” - elevenítette fel élményeit Demi.

A beszélgetés során Fallonnal arra is rájöttek, hogy újabb közös dolog van bennük, ami nem más, mint hogy mindketten odavannak a Dateline című műsorért, ami igaz történeten alapuló bűnügyi eseteket mesél el.

„A kedvenc műsorom... Ez nagyon kínos, mert sokan furcsán tekintenek rám amiatt, hogy teljesen bele vagyok mélyedve ezekbe a bűnügyi dolgokba, de egyszerűen imádom a bűncselekményes nyomozásokat, ezért a kedvencem a Dateline, az összes epizódját láttam” - magyarázta Demi.

Az énekesnő Nick Jonasszal közös duettjéről is örömmel mesélt, ami majd a srác debütáló albumán fog helyet kapni, és az Avalanche címet viseli. „Nickkel azért döntöttünk az együttműködés mellett, mert szerette volna, ha ezt a dalt közösen énekelnénk fel. Megtettük, és teljesen beleszerettem. Alig várom, hogy a világ hallhassa, milyen hihetetlenül tehetséges is, amikor kiengedi az elméjében lakozó dolgokat.”

A Neon Lights turnéval ellentétben, a szeptemberben kezdődő fellépéssorozatnak nem Nick lesz a zenei és kreatív igazgatója, mert az egykori Jonas Brothers-tag elfoglalt saját dolgaival, ám Lovato reméli, rajongói ennek ellenére is szeretni fogják előadását. „Azt szeretném, hogy a rajongóim úgy távozzanak a koncertről, hogy feltöltődve, és inspirálva érzik magukat, amennyire csak lehetséges.”

A Really Don't Care énekesnője hozzátette azt is, hogy már borzasztó ideges miatta, ugyanakkor nagyon várja is. „Iszonyú ideges vagyok minden turném előtt, mert mindig úgy vagyok előtte, hogy 'Óóó istenem, remélem azért néhányan felbukkannak.' Tudom, ez butaságnak hangzik, de így van, mert sosem tudhatod mi történik. Csak azt szeretném, hogy az emberek eljöjjenek. Nincs is annál szívmelengetőbb érzés az út alatt, mikor minden este kinézel a közönségre, akik miattad vannak ott. Ez annyira izgalmas számomra.”

Jelenleg Demi a vasárnapi MTV Video Music Awardsra készül, amely eseményen pár nappal ezelőtt ő is jelölést kapott, annak köszönhetően, hogy az MTV bővítette a kategóriákat, így a fiatal énekesnő is bekerült a jelöltek közé a Legjobb dalszöveges videó kategóriájában a Really Don't Care-rel, amit brazil rajongói segítségével forgatott le. Demi nem rejtette véka alá, miszerint nagyon szeretné haza vinni a második Holdemberét, mert ez lenne számára a legszebb szülinapi ajándék rajongóitól.

„Nagyon-nagyon örülök a jelölésnek. Már emiatt is hálás vagyok, és majd meglátjuk a végén hogyan alakul!” – nyilatkozta bölcsen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek