Starity

A The Reign sztárja szívesen meztelenkedik

2014. augusztus 19. 18:06   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Reign című sorozat sztárját korábban szabadelvűsége miatt írták ki egy ausztrál sorozatból, de ez őt cseppet sem zavarja.

hirdetés
A The Reign sztárja szívesen meztelenkedik

Caitlin Stacey sok mindenben hasonlít a The Reign sorozatban általa megformált Kenna karakteréhez. A sorozat első epizódjában már megjelenik a lány szexuális túlfűtöttsége, amely az epizódok során csak fokozódik. A Kenna szerepét alakító Caitlin Stacey imádja az általa megformált udvarhölgyet megjeleníteni a vásznon és szerinte nincs semmi baj a szexualitás nyilvános felvállalásával és kimutatásával.


Caitlin Stacey topless Twitter-sorozatának egy darabkája

„Már az első epizód során nyilvánvaló volt számomra, hogy minden részben fogok valami szexszel kapcsolatos dolgot csinálni. Voltam meztelen, értem magamhoz, ezzel feküdtem le, majd azzal. Csináltuk hármasban. Ezt követően rájöttem, hogy ez az én szerepem, ami rendben van. Nekem ez tetszik. Szerintem tök jó” – nyilatkozta a biszexualitását is nyíltan felvállaló 24 éves színésznő.

Caitlin korábban a Neighbours című ausztrál sorozatban szerepelt, ahonnan azért írták ki, mert az általa megformált ártatlan kislányos karakter és a nyílt szexuális nézetek, amiket valójában a színésznő képvisel, ütköztek egymással.

A Reign sorozat sztárja egyébként a követői előtt is szívesen vetkőzik. Nemrégiben egy egész topless sorozattal örvendeztette meg rajongóit a Twitteren és az Instagramon egyaránt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek