Starity

Íme a legjobban kereső szupermodellek

2014. augusztus 20. 11:11   |   Szerző: raquel93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Forbes idén is összeállította a legjobban kereső modellek listáját: nézzük, kik is kerültek fel.

hirdetés
Íme a legjobban kereső szupermodellek

Nem túl nagy meglepetésre az első helyet a 34 éves brazil szépség, Gisele Bündchen foglalja el, aki az elmúlt tizenkét hónap alatt rekord összeget, összesen 47 milló dollárt vitt haza, ami azt jelenti, hogy naponta 128 ezer dollárt keresett! Hogy honnan szerezte a fizetését? Továbbra is az egyik leginkább foglalkoztatott modell, szerződése van a H&M-mel, a Chanellel, illetve Carolina Herrerával, szandálokat tervez a Grendene számára, saját fehérnemű-kollekcióval rendelkezik a Hope-nál, valamint Braziliában ő az Oral-B arca.

A második helyen kisebb változás történt, ugyanis a holland szépség, Doutzen Kroes letaszította helyéről Adriana Limát. A nemrég kétszeres anyukává vált szupermodell idén 8 millió dollárt keresett, köszönhetően a Victoria's Secrettel, a H&M-mel, a L'Oreállal, Emilio Puccival és a Miu Miuval kötött szerződésének.

Adriana Lima idén a harmadik helyre szorult, igaz Doutzennel megegyező 8 millió dolláros bevételt könyvelhet el. A világ legszebb nőjének tartott brazil szépség idén a Victoria's Secretnek, a Maybelline-nek, az Overseasnek, a Veet Hairnek és az AMAZONIA Waternek dolgozott.

A legjobb helyen végzett „új startoló” idén nem nagy meglepetésre Kate Upton. A Sport Illustrated modellje 7 millió dollárt zsebelt be, ugyanúgy, mint a legenda, Kate Moss, az ausztrálok büszkesége, Miranda Kerr és az ázsiai szépség, Liu Wen.

Kisebb meglepetésre a legjobban kereső színes bőrű modell, Jourdan Dunn, megelőzve komoly vetélytársát, Joan Smallst. A brit szépségnek idén barátnőjének, az idén igencsak felkapott Cara Delevingne kapott.

A teljes lista:

  1. Gisele Bundchen – 47 millió
  2. Doutzen Kroes – 8 millió
  3. Adriana Lima – 8 millió
  4. Kate Moss – 7 millió
  5. Kate Upton – 7 millió
  6. Miranda Kerr – 7 millió
  7. Liu Wen – 7 millió
  8. Alessandra Ambrosio – 5 millió
  9. Hilary Rhoda – 5 millió
  10. Natalia Vodianova – 4 millió
  11. Carolyn Murphy – 4 millió
  12. Karlie Kloss – 4 millió
  13. Jourdan Dunn – 4 millió
  14. Anja Rubik – 3,5 millió
  15. Cara Delevingne – 3,5 millió
  16. Candice Swanepoel – 3 millió
  17. Joan Smalls – 3 millió
  18. Erin Wasson – 3 millió
  19. Erin Heatherton 3 millió
  20. Lindsey Wixson – 3 millió

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek