Starity

Demi Lovato mentális betegségéről beszélt

2014. augusztus 21. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő egy interjú során beszélt mentális betegségeivel való küzdelmeiről, valamint legújabb kampányáról is megosztott néhány információt.

hirdetés
Demi Lovato mentális betegségéről beszélt
Fotó: L. Ashman/We Love Pop

Demi Lovato rengeteg embert inspirál példamutató viselkedésével, életstílusával és felfogásával, a minap pedig az E! Newsnak adott exkluzív interjút, melyben mentális betegségeiről és legújabb kampányáról is beszélt.

„Rengeteget küzdöttem mentális betegségekkel és bipoláris zavarral. Csak azért, mert popsztár vagyok, nem jelenti azt, hogy minden tökéletes” – nyilatkozta Demi, miközben legújabb, a Clean and Clearrel közös kampányát, a See the Real Me-t reklámozta, melynek célja, hogy segítsék a testképzavarokkal küszködő fiatalokat, hogy elfogadják magukat olyannak, amilyenek valójában.

Mikor Demit a legújabb kampányát bemutató videójáról kérdezték, így válaszolt: „Ez egy részem. És tudod, ez a kampány azokról szól, akiknek vannak mentális betegségeik, és azokról is, akiknek egyáltalán nincsenek, úgy gondolom, ezt mindenki el tudja dönteni. És ez olyan embereket takar, akik mentális betegségektől szenvednek, vagy akik csak küzdenek velük. Fontos, hogy olyan emberek legyenek körülötted, akik a nehéz időkben is támogatnak. Én sok emberre felnézek magam körül, a legjobb barátaimra, és a családomra is.”

Demi azt is elárulta, hogy őt legjobban az American Idol egykori nyertese, Kelly Clarkson inspirálja: „Hihetetlen hangja van. Egy délvidéki lány, hallhatod a hangjából. Döbbenetes.”

A legújabb kampányával kapcsolatban Demi azt is elmondta, rendkívül izgatott, hogy segítheti a fiatalokat. „Igen, nem szabad hagynunk, hogy mások azt mondják, nem vagyunk gyönyörűek, azért, hogy ne éljünk boldog és egészséges életet. A kampány arról szól, hogy mások lássák, hogy ki is vagy valójában. Szóval próbáld megtalálni magadban a magabiztosságot, és hagyd, hogy mások is lássák” - mondta az énekesnő.

Demi a közelgő turnéjáról is megosztott néhány információt, köztük azt is, hogy nagyon izgatott, ugyanis Nick Jonasszal is lesz egy közös produkciójuk: „Nick és én elhatároztuk, hogy együtt fogunk dolgozni, mert volt egy dala, amin azt szerette volna, ha együtt dolgoznánk. Megcsináltuk, és amikor meghallottam, beleszerettem a dalba. Nagyon izgatott vagyok, hogy lássa a világ, hogy ő milyen elképesztő, amikor a fejébe vesz valamit.”

Demi a hétvégén az MTV Video Music Awardson is fel fog lépni, ugyanis Really Don’t Care című slágerével a Legjobb dalszöveges videó kategóriában indul.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek