Starity

Nicole-nak fogalma sincs, mi lesz a PCD-vel

2010. szeptember 05. 19:07   |   Szerző: timbaland

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lewis Hamilton kedvese megerősítette, hogy fogalma sincs, mi lesz a Pussycat Dolls új tagjaival és vele, de hozzátette, hogy ugyanúgy a csapat tagja. Nem tudja, van-e a Pussycat Dollsnak jövője!

hirdetés
Nicole-nak fogalma sincs, mi lesz a PCD-vel

„Rendületlenül dolgozom a szólólemezemen” – nyilatkozta Nicole Scherzinger Perez Hiltonnak.

Arra a kérdésre, hogy ez a Pussycat Dolls végét jelenti-e, azt válaszolta: „A közeljövőben biztosan nem.”

Az új bandatagokról annyit mondott: „Fogalmam sincs, mi zajlik körülöttük. A csapatban mindig vannak és lesznek helyettesek. A Viper Roomból (a hely, ahol a Pussycat Dolls legelőször fellépett élőben – a szerk.) akárki akármikor jöhet a bandába, mert azon a helyen mindenki egy pussycat doll. Tudom, hogy nem hagytam el a csapatot, de a saját lemezemen dolgozom, ami miatt jelen pillanatban totálisan be vagyok zsongva.” – mondta Nicole a Perez Hiltonnal folytatott interjúja során.

Kimberly Wyatt ex-pussycat doll nemrégiben vallotta be, hogy szívesen visszatérne a csapatba. Ez már csak azért is érdekes, mert Kim a múltban tucatszor nyilatkozta, hogy elege van az egész Pussycat Dollsból, abból, hogy csak Nicole-ra irányul minden figyelem, sőt az idei év elején hivatalosan be is jelentette kilépését, csak úgy, mint a három másik régi tag, Ashley Roberts, Melody Thornton és Jessica Sutta. Akkoriban Kimberly még egy, a jelenlegi Pussycat Dolls ellen irányuló rivális lánybanda megalapításán is törte a fejét.

Talán az idő elteltével rájött, hogy csak a Pussycat Dollsban maradva tud sikeres lenni, bár nemsokára ő is szólólemezt ad ki. Hogy mi lesz a Pussycat Dolls sorsa? A jó ég tudja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek