Starity

Arrow: betekintést nyerünk Felicity múltjába

2014. augusztus 21. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók kívánsága végre valóra fog válni, ugyanis egy egész epizódot szentelnek a készítők Emily Bett Rickards karakterének.

hirdetés
Arrow: betekintést nyerünk Felicity múltjába
Fotó: The CW

A nézők egyik legnagyobb kedvence a The CW népszerű képregényadaptációjában egyértelműen Felicity Smoak, akinek múltjáról azonban nem sok derült ki az eddigi két évad alatt, ám ez rövidesen változni fog. A Comic-Conon jelentették be, hogy a szőke számítógépguru háttértörténetét bemutató rész az Oracle címet fogja viselni, ezzel pedig rendesen felcsigázták a képregényrajongókat.

Sok hasonlóság fedezhető fel ugyanis Felicity és a Batmanből ismert egykori Batgirl, majd Oracle, azaz Barbara Gordon között, aki szintén az intelligencia képviselője lett a szuperhősök világában két olyan csapat (Suicide Squad és Birds of Prey) tagjaként, melyek már a Zöld íjászban is feltűntek.

A Birds of Prey tavalyi felbukkanása után a sorozat egyik producere, Marc Guggenheim azt nyilatkozta , hogy remélik, abba az irányba tudják majd vinni Felicity karakterét, hogy egy Oracle-féle szerepet töltsön be végül a csapatban, azonban úgy tűnik, hogy ezt nem tudták megvalósítani, vagy időközben teljesen más ötletük támadt, ugyanis az Entertainment Weekly a napokban számolt be arról, hogy az utolsó pillanatban megváltoztatták a rész címét The Secret Origin of Felicity Smoakra.

Jövő héten látnak hozzá az epizód a forgatásához, amiben többek között megismerhetjük Oliver segédjének édesanyját is, akit Charlotte Ross fog alakítani, ám az édesapját övező rejtélyt még nem fogják felfedni. Sok rajongónak már az is eszébe jutott, hogy az egyik szülő, vagy talán mindkettő ismert DC-karakter, akár egy gonosztevő.

„Már korábban lefektettük azt az alapot, hogy az anya egy pincérnő Vegasban. Ő és Felicity két nagyon különböző ember. Az ötödik epizódban, amikor Felicity édesanyja a városba jön, nagyon részletesen belemerülünk majd a két nő közti különbségekbe és abba, hogy mennyire nehéz és körülményes a kapcsolatuk. Egy igazi kihívás számukra, hogy megtalálják a közös hangot” – árulta el Guggenheim az EW-nek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek