Starity

Itt van Jennifer Garner és Ansel Elgort közös filmjének trailere

2014. augusztus 21. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett az Ansel Elgort, Jennifer Garner és Adam Sandler főszereplésével készült Men, Women & Children első előzetese.

hirdetés
Itt van Jennifer Garner és Ansel Elgort közös filmjének trailere
Fotó: Dale Robinette/Paramount Pictures

A film egy csapat középiskolásról és a szüleikről szól, akik próbálják rendbe tenni az internet által megváltoztatott kapcsolataikat, arra törekednek, hogy javítsanak a kommunikáción, énképükön és szerelmi életükön. Továbbá olyan társadalmi kérdéseket boncolgat, mint a videojáték-függőség, az anorexia, a hűtlenség, a hírnévhajhászás, és az interneten egyre csak terjedő illegális dolgokat sem hagyja ki témái közül.

A történet során minden szereplőnek és kapcsolatnak próbákat kell kiállnia, ezáltal pedig láthatjuk az utak sokaságát, amit az emberek választhatnak. Tragédiák történnek, miközben valaki jövője ígéretesnek mutatkozik, ám mindenki számára világossá válik, hogy a társadalom változása elől senki sem menekülhet.

A Chad Kultgen regényén alapuló film rendezője Jason Reitman volt, a forgatókönyv megírásában pedig Jason Reitman és Erin Cressida Wilson segítettek. A mozivásznon látható lesz többek között Ansel Elgort, Jennifer Garner, Adam Sandler, Judy Greer, Emma Thompson, Dean Norris, Rosemarie DeWitt, és Timothée Chalamet is.

Az első előzetest augusztus 19-én mutatták be a Good Morning Americában, a stábot pedig a Csillagainkban a hiba és a Beavatott filmek sztárja, Ansel képviselte. A trailer azóta természetesen a legnagyobb videomegosztó portálra is felkerült és kiderült, hogy a Torontói filmfesztiválon fog debütálni szeptember 6-án, majd október 17-től már az amerikai mozik is vetíteni kezdik, ám a magyar premierről egyelőre nincs információ.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek