Starity

15 színésznő, aki hű maradt karakteréhez a vörös szőnyegen

2014. szeptember 14. 12:12   |   Szerző: kat97

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Reklámfogás? Megeshet. Bizonyára nem véletlen, hogy a tanácsadók olyan ruhákat választanak a sztároknak, melyeket akár az általuk megformált karakterek is szívesen viselnének.

hirdetés
15 színésznő, aki hű maradt karakteréhez a vörös szőnyegen

Egy világpremieren különösen fontos a hölgyek megjelenése. Ha egy ruha szép, stílusos, az emberek rákeresnek a tervezőre, így hatalmas reklámot szerezve a legnagyobb divatházaknak. Most következik 15 tehetséges nő, akik nem bízták véletlenre a szettjüket, sőt, talán még a karakterükre is emlékeztet minket.

Angelina Jolie

Meglepő a hasonlóság Angie esélyi ruhája és Demóna kosztümje között. A színésznő a májusi premieren Atelier Versace gumírozott selyem művét viselte.

Elle Fanning

Szintén a Demóna című sikerfilm egyik szereplője kelt életre a Los Angeles-i premier alkalmával. A Csipkerózsikát alakító Elle Fanning angyalian kék vállnélküli Elie Saab Couture-ben jelent meg a bemutatón.

Jennifer Lawrence

Az Éhezők viadala: Futótűz Los Angeles-i premierjén Jennifer Lawrence a harcos Katniss Everdeenhez méltó Dior-ruhában pompázott, mely összhangban van karaktere a Nagy mészárláson viselt öltözékével.

Szintén J-Lawhoz köthető ez a Marchesa-alkotás, mely szinte lángokban áll, mint ahogy azt Suzanne Collins is megírta Katnissről.

Charlize Theron

A színésznő a Hófehér és a vadász gonoszának, Ravennának a könyörtelenségét akarta megeleveníteni Londonban, ebben a Dior Couture-szépségben.

Kristen Stewart

Az egykori Bella a Hófehér és a vadász Sydney-i premierjén ebben az aranyozott Balmainben bukkant fel még 2012-ben.

Keira Knightley

Keira az Anna Karenina hollywoodi vetítésén visszhangozta a főszereplőnő stílusát ebben a virágokkal díszített Erdem-ruhácskában.

Katy Perry

Senki se tudna jobban azonosulni egy animációs karakterrel, mint ahogy azt Katy Perry tette. Egyértelműen uralta a kék szőnyeget Törpillaként.

Rooney Mara

A tetovált lány címszereplője, Rooney Mara ugyanolyan sötétre vette öltözékét 2011-ben, mint ahogy az a filmben Lisbethtel is tették.

Sarah Jessica Parker

A Szex és New York premierjén a színésznő egy Alexander McQueent viselt, Philip Treacy-fejfedővel. Ezt még Carrie Bradshaw is megirigyelte volna!

Amy Adams

Semmi sem tud hercegnősebb megjelenést kölcsönözni, mint a tüll. Ezzel Amy Adams is tisztában volt a Bűbáj 2007-es premierjén J. Mendeljével.

Lucy Liu, Drew Barrymor és Cameron Diaz

Avagy Charlie angyalai, akik mind tetőtől talpig fehérben pompáztak a 2003-as hollywoodi bemutatón.

Reese Witherspoon

Maga Doktor Szöszi is tiszteletét tette az első rész premierjén, hisz Reese talpig rózsaszínben pózolt a fotósok előtt 2001-ben. Őszintén? Talán kicsit túl sok volt ennyi pink.

Angelina Jolie

Nem szabad elmenni amellett sem szó nélkül, hogy Angelina tényleg a rosszarcú Lara Croftnak öltözött filmje első vetítésére.

Glenn Close

A 101 kiskutya premierjére Szörnyella De Frász gardróbját fosztotta ki a karaktert alakító Glenn Close, aki egyébként idén A galaxis őrzőiben is feltűnt. Az biztos, hogy ezt az 1996-os összeállítást nem lehet überelni!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek