Starity

Jennifer Lopez mindig az ösztöneit követi

2014. augusztus 23. 14:02   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jennifer Lopez Chelsea Handler beszélgetős műsorában mondta el, hogy mindig az ösztöneit követi.

hirdetés
Jennifer Lopez mindig az ösztöneit követi

A tehetséges színész-énekesnő, Jennifer Lopez a csütörtöki nap folyamán volt hivatalos Chelsea Handler késő esti beszélgetős műsorában, ahol elárulta, hogy édesanyja mennyire féltette korábban, valamint, hogy egész életében az ösztöneit követte.

„Mivel Bronxban nőttem fel, ahol sok a rossz dolog, anyukám nagyon féltett, hogy alkoholizálni vagy kábítószerezni fogunk. De bevallom, hogy még a cigarettát se próbáltam ki, az alkoholt pedig nemigen szeretem. Mindent, amit csinálok, azt azért teszem, mert az ösztöneim ezt diktálják. A dolgokat sose szoktam megtervezni, szeretem, ha csak úgy megtörténnek. Talán meg kellene tervezni őket?„ – viccelődött J.Lo.

A 45 éves énekesnő az interjú során arról is mesélt, hogyan tartja magát formában: „Szerintem a legfőbb titka a boldogság és az egészséges táplálkozás. De a testmozgás sem elhanyagolható. Testmozgás nélkül, ugyanis az izmok elernyednének.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek