Starity

Amiről lemaradhattál: ez történt a rockvilágban

2014. augusztus 23. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kíváncsi vagy, hogy melyik zenekar mutatta be legújabb szerzeményét, ki kapott dührohamot koncert közben és melyik híres producer hunyt el a napokban? Cikkünkből megtudhatod!

hirdetés
Amiről lemaradhattál: ez történt a rockvilágban

Újabb előzetes érkezett a Sonic Highwayshez

A rajongók már tűkön ülve várják a Dave Grohl-vezette Sonic Highways című sorozat októberi debütálását, mely az új Foo Fighters-lemez és Amerika zenei kiadóinak és stúdióinak életébe enged bepillantást nyerni. A kultikus zenekar mellett valóságos sztárdömping látható majd a sorozatban, melyből az új, három és félperces videó ad ízelítőt és ahogyan Dave fogalmaz: „Ez egy szerelmeslevél az amerikai zenéhez.”

*

Elhunyt a legendás producer

Rick Parashar augusztus 14-én, mindössze 50 évesen költözött az örök vadászmezőkre. A producer halálát tüdőembólia okozta, miután vérrög keletkezett a lábától kezdve a szívéig, így nem tudták az orvosok megmenteni. Rick korábban olyan előadók albumain működött közre, mint a Pearl Jam Tenje, az Alice In Chains Sapje, a Nickelback Silver Side Upja vagy a 3 Doors Down Away From The Sunja. Nyugodjék békében!

*

Courtney Love dührohamot kapott koncertjén

Kurt Cobain özvegye jelenleg Ausztráliában turnézik zenekarával, ám legutóbbi fellépése nem zajlott zökkenőmentesen, ugyanis az énekesnőt valaki megdobálta egy sörösüveggel, melyhez az érintettnek is volt néhány keresetlen szava.

„20 éve senki nem dobált meg sörrel, téged kivéve, te szemét” – mondta az énekesnő két szám között, majd szavait újabb szitokáradat követte, ám amint kicsit megnyugodott, folytatta is a koncertet.

*

Nyilvánosságra hozták a világ 10 legtöbbet kereső basszusgitárosának listáját

A The Richest magazin nemrégiben nyilvánosságra hozta a listát, melyen a világ 10 legtöbbet kaszáló basszusgitárosát sorakoztatta fel és a bűvös összegek sem maradtak kimondatlanul!

10. Krist Novoselic (Nirvana) – 40 millió dollár
9. Tony Kanal (No Doubt) – 45 millió dollár
8. Geezer Butler (Black Sabbath) – 65 millió dollár
7. John Paul Jones (Led Zeppelin) – 80 millió dollár
6. Flea (Red Hot Chili Peppers) – 115 millió dollár
5. Adam Clayton (U2) – 150 millió dollár
4. Roger Waters (Pink Floyd) – 270 millió dollár
3. Gene Simmons (KISS) – 300 millió dollár
2. Sting (The Police) – 300 millió dollár
1. Paul McCartney (The Beatles) – 1 milliárd 2 millió dollár

*

Debütált a Sixx: A. M. legújabb szerzeménye

Nemrégiben tette közzé a háromtagú kaliforniai csapat legújabb, Stars címre keresztelt szerzeményét, mely a zenekar október 7-én megjelenő harmadik stúdióalbumán kap majd helyet. Míg a két héttel korábban megjelent Gotta Get It Right a zenekar egy érzelmesebb, lágyabb oldalát mutatta meg, addig a Starsszal a srácok visszatérnek a jól ismert gyökereikhez és elementáris erővel csapnak a húrok közzé.

*

Új kisfilmmel jelentkezett a Lacuna Coil

Az olasz gótikus metálzenekar legutóbbi, Broken Crown Halo címre keresztelt hetedik stúdiólemeze április 1-jén jelent meg az üzletek polcain, és a csapat rajongóinak legnagyobb örömére elkészült a Nothing Stands In Our Way című szerzeményhez a kisfilm. A több mint négyperces videóban az Andrea Ferro-vezette zenekart láthatjuk játszani több ezer rajongó előtt.

*

Sztárdömping a Black Veil Brides stúdiójában

A kaliforniai Black Veil Brides basszistája, Ashley Purdy nemrégiben a közösségi oldalain tette közzé, miszerint Justin Bieber, Lana Del Rey, Billy Bob Thornton és Dwight Yoakam is megérkezett a stúdióba.

„Mialatt a Black Veil Brides közelgő negyedik albumát mixeljük, @justinbieber @LanaDelRey @BillyBobThorntn és most már @DwightYoakam is a stúdióban vannak. Őrületes” – csiripelte a zenész.

*
Amy Lee újabb meglepetéssel szolgált

Az immár főállású anyuka alig néhány órával korábban adott ízelítőt rövidesen megjelenő szóló albumának, az Aftermathnak egyik vadonatúj szerzeményéből, a Lockdownból, mely garantálja, hogy az énekesnőtől jól megszokott profizmus ezúttal sem marad el!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek