Starity

Összeköltözött Nikki Reed és Ian Somerhalder

2014. augusztus 24. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány héttel azután, hogy randizni kezdtek, máris közös lakásba költöztek.

hirdetés
Összeköltözött Nikki Reed és Ian Somerhalder
Fotó: Araya Diaz/WireImage; Jonathan Leibson/Getty Images

Úgy tűnik, Nikki Reed és Ian Somerhalder kapcsolata kezd egyre komolyabbá válni, annak ellenére, hogy még mindig nem erősítették meg hivatalosan, hogy együtt vannak. Az Us Weekly információi szerint ugyanis körülbelül egy hónappal azután, hogy felreppentek az első pletykák kettejükről, máris összebútoroztak.

Egy informátor elmondása szerint a páros Atlantában telepedett le, ami nem túl meglepő, hiszen a 35 éves színész itt forgatja a Vámpírnaplók legújabb, hatodik évadát exbarátnője, Nina Dobrev oldalán, akiről azt pletykálták, hogy nem viseli túl jól a Nikki és Ian között bimbózó románcot, de nemrég elárulta, hogy remekül érzi magát egyedül.

„Nikki minden nap elmegy a forgatásra” – árulta el a névtelen forrás, aki azt is hozzátette, hogy a páros Los Angelesben készül beújítani egy közös otthont.

A 26 éves színésznő a sármos színész kapcsolatában az első nagy lépés az volt, amikor örökbe fogadtak egy lovat, aki az Eagle nevet kapta, majd a média azt kezdte híresztelni, hogy közös tetoválást is készülnek csináltatni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek