Starity

Park Gyu Ri elárulta, hogy nincs megelégedve alakjával

2014. augusztus 25. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Kara meseszép vezetője kijelentette, hogy féltékeny Ha Ra és Seung Yeon karcsúságára.

hirdetés
Park Gyu Ri elárulta, hogy nincs megelégedve alakjával

A tegnapi nap folyamán a KARA néven ismert koreai lánycsapat részt vett a Quiz to Change the World – Doctor vs Idol című műsorban, ahol váratlan hírt osztott meg a formáció vezetője, Park Gyu Ri. Az énekesnő elárulta, nincs megelégedve alakjával, és úgy véli, hogy két csapattársa, Ha Ra és Seung Yeon sokkal vékonyabbak, mint ő.

„Ha Ra és Seung Yeon mellett gyakran stresszelek. Épp ezért már próbálkoztam különböző fogyókúrás módszerekkel.”

Gyu Ri azt is hozzátette, hogy ez elég megerőltető feladat volt a számára, mivel a többszörös fogyókúra miatt refluxot kapott és emiatt többször is rosszullétekkel kellett megküzdenie.

„Szokásom filmnézés közben sok finomságot enni, és amikor észreveszem magamon a felesleget, bűnösnek érzem magam és mindent megteszek, hogy eltűntesem a plusz kilókat. Ám ha hirtelen fogyókúrát kezdek, hányinger jön rám, majd az est közeledtével lefekvés előtt sokszor hányok. Ez azért történik, mivel régebben sajnos refluxos lettem a folyamatos fogyókúrának köszönhetően, de már felhagytam ezzel az ötletemmel. Manapság inkább a diéta híve vagyok.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek