Starity

Demi Lovato beismerő vallomást tett

2014. augusztus 26. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 22 éves énekesnő Instagram-profilján tett beismerő vallomást arról, hogy régebben mennyire szégyellte a testét.

hirdetés
Demi Lovato beismerő vallomást tett

A Heart Attack énekesnője korábban már bevallotta, hogy régebben súlyos önértékelési zavarokkal küszködött, és tinédzserévei nagy részében nem volt megelégedve az alakjával. A minap az egykori Disney-csillag Instagram-profilján tett közzé egy képet, mely az MTV Video Music Awardson való megjelenéseit mutatja be évről-évre.

A fotó mellé egy beismerő vallomást is írt az énekesnő: „Ez a kép olyan sok vegyes érzelmet vált ki belőlem. Emlékszem arra a napra, amikor a legelső képen lévő ruhát viseltem. Emlékszem, hogy spanxt kértem, hogy lelapítsam a hasam, mert akkoriban nagyon nehéznek és kövérnek éreztem magam. Most, ezt a képet nézve tisztán láthatjátok a csípőcsontomat. Ez elkeserít, mivel olyan sok évet pazaroltam arra, hogy szégyelltem a testemet, mikor élhettem volna a boldog és egészséges életemet, ahogyan ma. Ez VALÓBAN azt mutatja, hogy az érzékeid csalhatnak. VAGY megtaníthatnak arra, hogy élvezd az életet. Szerencsére, ahogyan magamat nézem a tegnapi piros ruhámban, nem csak azt érzem, hogy mennyire hálás vagyok a szeretetért és a támogatásért, amit a rajongóimtól, a barátaimtól és a családomtól kaptam, de... gyönyörűnek is érzem magam. Olyan izgatott vagyok, hogy úgy éljem az életemet, ahogyan megérdemlem, és hogy a legtöbbet hozzam ki magamból. Még egyszer köszönöm nektek, srácok. Nagyon hálás vagyok az én kis Lovaticsaimnak. És sose feledjétek el, hogy megéri erősnek maradni.

Fotó: Instagram/ddlovato

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek