Starity

Pozitív hangulatú lesz az új Papa Roach-album

2014. augusztus 26. 21:09   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kaliforniai együttes nyolcadik stúdióalbuma 2015-ben fog megjelenni, melyről a Kerrang! magazin riporterének nyilatkozott Jacoby Shaddix frontember.

hirdetés
Pozitív hangulatú lesz az új Papa Roach-album

Az augusztus 20-án hazánkban is fellépett Papa Roach frontembere, Jacoby Shaddix a Kerrang! magazinnak adott interjút a Reading Fesztivál keretein belül. A 2015-ben megjelenő F.E.A.R. címre keresztelt nyolcadik Papa Roach albumról úgy nyilatkozott az énekes, miszerint ez lesz a csapat legpozitívabb lemeze, mivel erre a korongra írta a legtöbb pozitív kicsengésű nótát.

„Úgy gondolom, hogy a zene amit írunk már egy eleme a reménynek és a kétségbeesésnek, azt hiszem, hogy ez egy kulcs és nagyon fontos, hogy amit teszünk, az része a reménynek és keresztüljárja az albumot” – nyilatkozta Jacoby.

Az új anyagot Las Vegasban rögzítették a srácok és a frontember nem volt rest kifejteni ezzel kapcsolatos érzéseit : „A felvétel nagy kihívás volt számomra, sok mindentől tartottam a városban a drog- és alkoholproblémáim után. Néhány éve józan voltam, és csak ennyit gondoltam: Oké, elmegyünk Las Vegasba, de vajon tudok-e majd koncentrálni? Muszáj egy lelki páncélt építenem és csak odamenni és megtenni minden tőlem telhetőt, kreatívat alkotni. És ez egy út, mert amikor odaértünk olyan volt, mintha egy zsilip megnyílt volna.”

Az új Papa Roach-anyag zenei irányvonalát illetően Jacoby így nyilatkozott: „Úgy vélem, ez az egész Papa Roach dolog nagyon jó: hatalmas, ütős riffek, ez egy nagyon gitárcentrikus lemez. Az anyagok többségét megspékeltük némi szintivel, de ami a többi dalt illeti, visszatérünk a rappelős szövegekhez, ami őrületesen gyilkos lesz. Ez egy nagyon dinamikus lemez. Ez minden, amiben hiszünk és valóban a Papa Roachról szól. A rajongókra bízzuk, hogy megítéljék, én imádom!”

A zenekar legutóbbi, 2012 októberében megjelent albuma, a The Connection akkor készült, amikor Jacoby egy nehéz időszakon ment keresztül – beleértve a házassági problémáit is -, sokat küdött azért, hogy józan maradjon.

A The Pulse Of Radiónak azt nyilatkozta a frontember, hogy a Papa Roach zenéje a tagok személyes drámájából virágzik ki. „A káosz, az elégedetlenség és az őrület mind része az életünknek, és hogy épp milyen zene kerül az asztalra, tudod, attól függ, hogy kik vagyunk és mit csinálunk. Azt hiszem, minden egyszerűen csak jó, mindig is jól kijöttünk, szerettük egymást minden egyes pillanatban, minden egyes nap, így nem hiszem, hogy lenne bennünk még szenvedély, hogy zenét csináljunk, vagy olyan zenét csináljunk, amilyet csinálunk.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek