Starity

Dalpremier: Dirty Slippers - Ne gyere többet!

2014. augusztus 30. 21:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztus 26-án debütált a Dirty Slippers legújabb, Ne gyere többet! címre keresztelt szerzeménye.

hirdetés
Dalpremier: Dirty Slippers - Ne gyere többet!
Fotó: Arató Vivien

Augusztus 26-án került feltöltésre a korábban a The Last Vegasszal is turnézó Dirty Slippers legújabb, Ne gyere többet! című szerzeménye, mely fizikai formában jövő év tavaszán lát majd napvilágot a Hungarosound gondozásában. A debütálás óta eltelt alig négy napban máris közel ötvenezren voltak kíváncsiak Lázárék legújabb nótájára, mely valóban a zenekartól megszokott profizmussal dicsekedhet.

Lobó Szalóky Lázár frontember elmondása szerint a dal egy fiktív szerelmi csalódásról szól, arról, hogy milyen érzés, amikor összejön az ember valakivel és lassan ráeszmél: mégsem ő az igazi.

A zenekar rajongói már több ízben is hallhatták a nótát a srácok nyári turnéjának állomásain, mely hatalmas közönségkedvencnek nőtte ki magát és sikere azóta is töretlen, mi több: előszeretettel tűzik zenei listájukra a hazai, az erélyi, a vajdasági és felvidéki rádióadók is, emellett a közeljövőben kisfilmet is forgatnak a dalhoz a srácok!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek