Starity

Ruhakollekciót dob piacra Millie Mackintosh

2014. szeptember 02. 09:09   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még idén a boltokba kerül a modell saját kollekciója, ennek kapcsán pedig mesélt a tervezés menetéről és magánéletéről is.

hirdetés
Ruhakollekciót dob piacra Millie Mackintosh

A YOU magazin riportere ruhakollekciójáról és házas életéről faggadta az új üzletasszonyt.

„A Made In Chelsea producerei még mindig vissza akarnak hívni, hogy rögzítsék a Stephennel közös életem, és ez vicces egy kicsit. Hogy képzelhetik, hogy majd ilyeneknek teszem ki az életemet?” – kezdi az interjút kicsit bosszúsabban az egykori realityszereplő.

„A ruhatervezésben részt venni egy igazi álom volt, a saját rajzaimat, mintáimat és finomított terveimet használtuk fel, ami még inkább személyessé teszi. Olyan ruhákat terveztem, amiket én is szívesen látnék a szekrényemben, és egyben megfizethetőek is. Jelenleg 36 darabos az első kollekcióm 38-250 fontos árkategóriában. A tervezők kicsit meglepődtek, amikor látták a határozottságomat és hogy még is mit akarok. A divat a szenvedélyem, és ebben maximalista vagyok, ami kisebb hibámnak számít.”

Később a sztár bevallotta, hogy szeretne még gyereket, mielőtt betölti a 30-at, mert úgy hiszi, hogy jobb fiatalon gyermeket vállalni, mint már idősebb korban. „Stephen és én még nem állunk rá készen. Így is van kettő kutyánk, Alfie és Matilda, akiket nevelhetünk, és én vagyok az engedékenyebb, akire sosem hallgatnak. Amikor én mondom nekik, hogy ül, csak néznek rám nagy szemekkel, amikor Stephen mondja ugyanezt, azonnal leülnek neki. [nevet]

„Minden héten legalább egyszer elmegyünk egy romantikus vacsorára a férjemmel, ahol kicsípjük magunkat, és jót szórakozunk. Csak egy szabály van ott: nincs telefon! Lehet a táskába becsempészni, viszont az asztalon semmiképpen nem lehet.”

„Nemsokára fogjuk ünnepelni a legelső házassági évfordulónkat, és meg kell, hogy mondjam, imádok házas lenni. Az igazi különbség nem a hátterünk, hanem a személyiségünk. Ő egy igazi pesszimista, míg én optimistán állok a dolgoknak. Ő sosem fog negatív személyiséggé tenni, tudja, hogy én az élet jobbik oldalát nézem mindig, amitől mindig mérges lesz.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek