Starity

Megérkezett az új Star Wars animációs televíziós sorozat

2014. szeptember 03. 16:04   |   Szerző: Merlin Communications

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Star Wars rajongóknak már nem sokat kell várniuk, ugyanis október 5-én, vasárnap debütál a várva várt sorozat, az idei év egyik legnagyobb durranása. A Star Wars: Lázadók története, eddig fel nem dolgozott időszakot mesél el, cselekménye a III. és a IV. film közötti időszakban játszódik, amely mintegy két évtizedet ölel fel.

hirdetés
Megérkezett az új Star Wars animációs televíziós sorozat
Fotó: Lucasfilm

A kultikus történet újabb szeletét ismerhetjük meg a hamarosan debütáló Star Wars: Lázadók sorozatból. Bemutatkozik Ezra, a tizennégy éves utcai tolvaj, valamint a Szellem űrhajó lázadókból álló legénysége, akik fáradhatatlanul harcolnak az egész Galaxist sújtó, mindent bekebelező Birodalom ellen.

A történet az eredeti epizódok – A Sith-ek bosszúja és az Új remény között játszódik, pontosan öt évvel az Új remény eseményei előtt a sötétség idején, amikor a Jedi lovagok szétszéledtek, az Uralkodó pedig kegyetlen követői támogatásával kemény kézzel gyakorolta a hatalmát.

A Star Wars: Lázadók bevezető dupla epizódja október 5-én, vasárnap 9:30-kor debütál a Disney Csatornán. Október 19-től pedig minden vasárnap, 9.30-tól újabb részekkel várja a csatorna az igazi Star Wars rajongókat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek